HOROSKOP VAŠEG ŠEFA: Saznajte koji znak će vas posetiti u bolnici, ko pamti kao slon, a ko će vam ZAGORČATI ŽIVOT!

Često se kaže "daj nekome moć i saznaćeš kakav je kao čovek". Ali, kako će se ko snaći u ulozi autoriteta, umnogome zavisi i od toga što mu je zapisano u zvezdama

  • 0

Da biste znali šta vaš direktor očekuje od vas, ne bi bilo loše da konsultujete zodijak. Horoskop sve zna, pa i koje su karakteristike kog horoskopskog znaka kada se nađe na vodećoj poziciji.

www.astrousluge.com

OVAN

Ako imate sreće da je upravo ova osoba vaš šef, odlazak na posao podsećaće vas na svakodnevnu vožnju rolerkosterom. Brzina i maksimalan napor svih vaših potencijala je od sustinske vaznosti ako želite da budete u njegovom timu. Vreme je za njega nejasna kategorija, tako da posle nekog vremena ni vi nećete znati koje je vaše radno vreme. Iz istog razloga neće ni trepnuti ako zakasnite na posao ili ako kasnite sa pauze, osim ako mu baš u toj sekundi niste bili neophodni. Uz njegovu nesebičnu pomoć imaćete šansu za brz uspeh, ali zbog brzine možete i da se sunovratite. On očekuje slepu odanost firmi i ciljevima koje je zacrtao, što nikada ne smete da zaboravite.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

Šefovi Bikovi i nisu neke pristalice novih poslovnih usmerenja i sav vaš napor da unesete inovacije ostaće uzaludan. Očekujte da će se dobrodušno osmehivati na sve vaše greške, podrazumevajuci da ćete se već jednom sami opametiti. Može da bude džangrizav i tvrdoglav do besvesti, ali je uglavnom pun razumevanja. Ako dođe do bilo kakvog nesporazuma možete da očekujete miran rasplet događaja. Ali nikada se nemojte ulenjiti i zaboraviti na svoje obaveze. Tada ćete probuditi njegov bes, koji je samo trenutan, ali otkaz je zato trajan jer ove osobe teško menjaju mišljenje.

BLIZANCI

Ovaj astrološki znak kao šef je veoma dinamičan. Biće vam potrebno određeno vreme da biste se navikli na stalnu fizičku i mentalnu aktivnost vašeg šefa Blizanca. Kod njega su sastanci u instant formi. Moracete  da naučite da brzo govorite, ali i da gotovo trčite za njim kad budete želeli da mu nesto saopstite. O brzini razmišljanja ne treba ni govoriti. Nikada nećete znati u kom je raspoloženju tog dana. Tradicija poslovanja za ovog šefa nema nikakvu važnost i stalno ce vršiti razne reorganizacije poslova i radnih mesta. Prepun je novih ideja i zato  je večiti pokretač.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Motiv da razvije uspesno poslovanje za Raka kao šefa je jedino novac. Novcem će da pokuša da stvori bezbednost za sebe i svoju porodicu, koja mu je zvezda vodilja čitavog života. Te vrednosti ćete uvideti već pri prvom ulaskom u njegovu kancelariju. Fotografije najbližih na njegovom stolu vam sve reći. Njegova moć zapažanja je zapanjujuća i "pamti kao slon". Na kraju svakog meseca tačno će da zna broj vaših zakašnjenja, kao i koliko ste tačno minuta ostali prekovremeno. U skladu sa tim i vaša plata ce biti korigovana. Izuzetno je zahtevan, ali zato istovremeno fer i oštrouman.

LAV

Lavovi na funkciji šefova su izuzetni organizatori sa velikim talentom da sav posao prenesu drugima. Od ključne važnosti je da ih pazljivo slušate, jer ćete najčešće dobijati naloge vrlo konfuzno. Oni su odlični "strateški igrači", ali ih strašno zamara posao sa brojkama i finansijskim začkoljicama. Ukoliko kreativno razmisljate i svakih par minuta imate brilijantne ideje postaćete njegov omiljeni saradnik. Ako će vas povređivati to što će svaku vašu ideju prisvajati kao svoju, onda je bolje da ne radite za ovu osobu. On to ne radi zlonamerno,jer zaista veruje da je sam sve smislio, a da ste ga vi samo malo podsetili na moguća rešenja problema. Ono što morate da imate, jer on najčešće nema, je taktičnost. Ali je zato njegovo srce ogromno. U trenucima bilo kakve krize, njegova pomoć će biti veća nego što biste mogli da zamislite, i finansijska i moralna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Device nisu baš najsrećnije ako se nalaze na čelu poslovne korporacije, jer su u večitoj borbi sa sopstvenom nesigurnošću. Ipak, Devicin urođen talenat za cepidlačenje odvešće je vrlo vešto ka sigurnom uspehu. Svaku moguću poteškoću ona ce sa takvom sigurnošću izanalizirati, da je faktor iznenađenja ravan nuli. Ekstremna preciznost u saopštavanju podataka šefu Devici je od suštinske važnosti za vas. Isto kao i detaljno složeni svi papiri na radnom stolu. U protivnom ona gubi fokus razmišljanja, a tada neminovno nestaje i njena staložena priroda.

VAGA

Vaga će najverovatnije da bude jedan od vlasnika firme da bi pomirila svoju prirodnu potrebu za partnerstvom. Izuzetan je sagovornik, koji će sa neverovatnom lakoćom uspeti da vas ubedi u gotovo sve što želi, bez obzira što najčešce ni ona sama neće znati sta zaista hoće. U trenucima donosenja bilo kakve odluke potpuno će se isključiti za spoljni svet. I dok bude vagala u svojoj glavi morate da budete svesni da je samo prividno u istom fizičkom svetu kao i vi. Onog trenutka kada donese odluku poprimiće izgled najtalentovanijeg advokata i debata može da počne. Iznenađujuća je količina mudrosti koja potiče od usklađenosi emocija i razuma.

Foto: sxc.hu/bizior Foto: sxc.hu/bizior

ŠKORPIJA

Za šefa Škorpiju je posao borba, nešto kao "Rat svetova", u najmanju ruku. Konkurenciju vidi kao životne neprijatelje i na njima vežba svoj urođeni borbeni talenat. U večitoj je potrazi za slabom tačkom svog konkurenta. Krije svoje motive i zavarava "neprijatelje", a onda udara tamo gde se najmanje očekuje i gotovo uvek pobeđuje. Magnetnom privlačnošću okuplja ljude oko sebe, koji će mu biti odani u poslu. Sve druge drži na pristojnoj udaljenosti. Ako ga izneverite obriseće vas sa njegove mape i vi više nećete postojati u njegovom univerzumu. Privlači neodoljivim šarmom, a onda vas "prikuje" oštrinom samog pogleda i vi postajete više nego odan radnik koji daje svoj maksimum.

STRELAC

Džangrizavost kod šefa Strelca može da se probudi samo kad neko pokuša da "ugasi" entuzijazam, koji on tako neumorno širi oko sebe. Ako niste atleta u fizičkom i intelektualnom smislu teško ćete moći da ispratite njegov ritam. Ovo je jedan od retkih šefova koji će uglavnom biti raspoložen i optimistički orijentisan. Ako svemu tome dodamo i vrlo izraženu velikodušnost, niko neće moći da mu odoli. Međutim, nećete dugo čekati da biste doživeli pravi emotivni šok. Pred svima će vam se na glas nasmejati kad bude shvatio koliko ste izgrešili u važnom poslovnom dokumentu. Naravno, za njega apsolutno nije bitno da li ste u tom trenutku sami sa njim u kancelariji ili ste u društvu celokupnog izvršnog odbora firme. Nikada nećete tačno znati da li je svetac ili grešnik.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

JARAC

Ovi ljudi sa velikom mirnoćom sede za svojim stolom i mudro i polako vuku sve poslovne poteze. Neverovatna je količina podataka koje on ima u svojoj glavi i sa kakvom smirenošću čuva i najveće tajne poslovnih saradnika. Njegov radni dan zalazi duboko i u noćne sate, a umor kao da ne postoji u njegovom organizmu. U svim kriznim situacijama, baš on je pojas za spasavanje. Pravedan, ali strog, on insistira na kompletnom izvršenju poslovnog zadatka u tačno određenom vremenskom periodu. Pravila i norme su najvažnije, a to ćete i sami brzo da shvatite. Nikada neće podići glas, ali njegov ledeni ton dok vas kritikuje je vec dovoljno zastrašujući. U svojoj suštini on je izuzetno brižan i slaće vam cveće svakodnevno dok budete ležali u bolnici. Firma je za njega jedna velika porodica, a on je zauvek na njenom čelu.

VODOLIJA

Ovaj šef može da bude odsutan i zabavan, ekscentrican i nepredvidljiv, stidljiv, a odmah posle toga odlučan. Vi nikad nećete moći da budete sigurni u kojoj je on trenutno fazi. Užasava se statičnih, nepromenljivih stvari, normi i ljudi. Pošto je izuzetne inteligentan, konstantno će da teži stalnim promenama, koje su često potpuno neprihvatljive za taj trenutak. To je zato što je on uvek na jedan korak ispred svog vremena. Njegovo oko vidi daleko u budućnost i hvata sliku u celini, dok se ostali spotiču o detalje. Vizionar je i zato ga je teško pratiti.Međutim, biće vam najveće zadovoljstvo da makar na tren sustignete ovog izuzetnog genija. Nove i neočekivane poslove očekujte gotovo svakodnevno. Ako uspete da se naviknete na taj tempo rada, sasvim sigurno nikada nećete reći da vam je posao dosadan.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RIBE

Retki su pripadnici ovog znaka na rukovodećim pozicijama, osim ako nisu u pitanju neki umetnički poslovi ili poslovi detektivskog tipa. Sa svojom prirodnom sposobnošću da prodre u psihičke dubine i nepresušnim imaginarnim svetom u sebi, može da bude jedan od čudnijih šefova u vašem životu. Njihova osetljiva priroda je više stvorena za neku vrstu služenja čovečanstvu, nego za sakupljanje moći i vlasti. Kad ih nešto iritira postaju izuzetno mrzovoljni, a kritika koju će da vam uputi će vas potpuno zalediti. Ne misle vam oni nista loše, to samo njihove negativne emocije izranjaju iz najvecih dubina i oni nemaju nikakvu kontrolu nad tim. Ukoliko vam se čini da vas baš i ne slušaju dok im nešto bitno saopštavate, recimo, finansijski izvestaj za prošlu godinu, znajte da ste apsolutno u pravu. Gledaće pravo u vas, ali "oblaci" u njegovim očima će ih odvesti u neke, samo njima poznate, daljine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA