Bila je BESKUĆNICA, a sada je MILIONERKA! I to zahvaljujući HALJINI od bombona

Životna priča ove Britanke je dokaz da u životu nikad ne treba da odustanete. Ako nemate ideju kako da sredite svoj život, možda će upravo ona da vam bude uzor

  • 7
Printskrin: Instagram/candydotcom Printskrin: Instagram/candydotcom

Zbog finansijskih problema, Sara Brajan je odlučila da rizikuje i da neobičnom kreacijom skrene pažnju na svoj talenat, nadajući se da će joj se isplatiti. Njena haljina od bombona spasila je i nju i njenu decu od teškog siromaštva.

Neverovatna haljina koja STVARNO menja boje (VIDEO)

Ova maturska haljina je potpuno ludilo! Kad vidite o čemu se radi, oduševićete se i vi (FOTO)

Sara Luis Brajan, pre godinu dana, nije imala novac da plati kiriju i morala je da napusti porodičnu kuću. Bivša kozmetičarka je bila prinuđena da se osloni na ljubaznost svojih prijatelja, koji za nju i dvoje dece pronašli smeštaj. Ali, pošto je dizajnirala haljine od "Skittles" bombona, na dobrom putu je da postane milionerka, piše Klix.

- Zatrudnela sam u 14. godini i imam 13-godišnjeg sina. Pre godinu dana nisam imala ništa, ni novčića. Nisam mogla da platim stan i preselila sam se sa svojom decom kod prijatelja - rekla je Sara.

Ideja da kreira ovakvu haljinu sinula joj je u snu. Provela je šest sati dnevno na dizajniranju i izradi haljine koja sadrži 145 kesica "Skittles" bombona i 90 bočica lepka.

Pošto je postavila fotografiju šarene kreacije na društvene mreže, postala je viralna, a Sarin talenat je uočila kompanija odeće "Ripleys". Bili su impresionirani i zamolili su je da napravi za njih kolekciju torbi i haljina, koja će se zvati po njenom imenu.

Njenu odeću sada nosi zvezda britanskog Velikog brata, Kloi Džesmin.

Od tada je dizajnirala haljinu od 3.000 papirnih cvetova maka za britansku dobrotvornu organizaciju, koja pomaže kraljevsku mornaricu, britansku vojsku, vazdušne snage, veterane i njihove porodice "Royal British Legion".

Sara je imala teške trenutke u svom životu, a ovom poslu se okrenula da bi svojoj deci pružila bolji život. Haljina od šarenih bombonica joj je pomogla da vrati svoj dom i kupi sportski automobil.

- Danas živim san iz kojeg se ne želim da se probudim - rekla je Sara.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    29. mart 2016 | 16:10

    Ovde mozes da smislis svasta i to niko nece ni zapaziti ni ceniti. Ima puno nadarenih ljudi u Srbiji koji su ubijeni u pojam.

  • veljko

    29. mart 2016 | 12:22

    Ma sigurno je bila beskucnica...

  • Milja

    29. mart 2016 | 21:16

    Bila je beskucnica....Beskucnik nema para,a toliko bombona i 90 bocica lepka kosta!!! (pogotovo u Americi.....)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA