DOKLE VIŠE? Još jedna reklama je zabranjena i to s ogromnim razlogom! (FOTO) (VIDEO)

Poznati modni brendovi na čelu s vrhunskim kreatorima nikako da nauče lekciju... Ovog puta, na tapetu je “Gucci”

  • 17
Foto: Gucci/Promo Foto: Gucci/Promo

Da nema reklama po bilbordima, časopisima, televiziji i drugim medijima, modna industrija izgubila bi svoju moć koju ima nad nama.

Ove reklame su toliko perverzne da su zabranjene! (FOTO 18+)

Ova reklama toliko je SEKSI da je razbesnela čitav svet! I sada je ZABRANJENA (FOTO) (VIDEO)

Ne samo da bi nam bilo maltene nevažno šta ćemo da obučemo, već bi mnogo manje vremena trošili na razmišljanje o tome da li je naše telo dovoljno mršavo ili lepo da bismo se uklopili u standarde koje nam spolja postavljaju.

Nažalost, uprkos svim naporima obično sveta i apelima lekara, mladići i devojke koji rade kao manekeni i foto-modeli današnjice i dalje su premršavi, ali i pristaju na svakakve vidove seksualizacije svog tela.

Foto: Gucci/Promo Foto: Gucci/Promo

Srećom, u poslednje vreme sve češće modni kreatori i kuće bivaju stavljeni na stub srama zbog nerealne slike o idealnom ženskom telu koju nude u svojim reklamama.

Poslednja u nizu zbranjenih reklama je kampanja brenda “Gucci”.

Složićete se da bi devojke sa slike pre mogle da se opišu kao “živi leševi”, a ne neko ko bi trebalo da predstavlja uzor mladima tako što će prodavati skupocenu garerobu i asesoare.

Pogledajte čitav spot prepun anoreksične omladine koja pleše:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    7. april 2016 | 17:00

    Svetskom modnom industrijom upravljaju ljudi kojima je privlačan muški pol, samim tim prave odecu koja lepo izgleda na muskarcima ili anoreksicnim ženama ( ženama bez tipicnih ženskih oblina). Zato ce se u modi i u budućnosti teško bilo šta promeniti.

  • lesa

    7. april 2016 | 16:54

    Nemojte zene da se zamarate svojim izgledom.Ovo je toliko odvratno da ne moze ni prosek biti a kamoli lepota.Sasvim slucajno sam na tv gledao manekenke i toliko su odvratne i nimalo zenstvene da je stvarno cudo kako to neko moze da voli i bude uzor.

  • eskobar

    7. april 2016 | 21:38

    Vec dugo vremena nemogu da kupim sebi odgovarajucu jaknu.Kada ubacim ledja i da mi je komotna imam rukave duze za 20 cm.Nije ni cudo kada nam modu kroje homoseksualci (nazvao bi ih drugacije...narodski...ali mi nece poruka proci).kako tako nesto da obuce normalan covjek,radnik???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA