Želite gušće obrve? Ništa lakše! Sve što vam treba je CRNI LUK! (VIDEO) (RECEPT)

Mnoge devojke maštaju o tome da imaju lepe, prirodno guste obrve, kakve su sad u trendu. Verovali ili ne, uz crni luk, one će biti baš takve

  • 2

Guste, bujne obrve - kakve ima Kara Delevinj – poslednjih godina su san svake modno osvešćene devojke. Ali, šta ako vas priroda nije obdarila čekinjama iznad očiju? E pa, ta ista priroda ima i rešenje!

EGZOTIČNA MAČKA ILI SEKS-MAŠINA: Oblik obrva otkriva kakvi ste u seksu

Evo kako da pravilno čupate obrve

Popularna video-blogerka Hada Katan odlučila je da podeli svoj tajni recept zahvaljujući kojem i sama ima savršene obrve. Kako tvrdi, ako obrve natrljate crnim ili crvenim lukom one će brže rasti i biće gušće.

U opisu videa koji je objavila na svom Instagramu objašnjava da luk sadrži sulfate zbog kojih su dlake deblje i brže rastu.

Trebalo bi predeo obrva trljati pet minuta i ostaviti da se osuši, pa zatim pažljivo isprati vodom. Naravno, pazite da vam sok ne uđe u oči!

A video posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    8. april 2016 | 11:49

    Xaxaxaxaxaax, probaj to i sa trepavicama, natrljak dobro luk na oči, pa masakru vise neces morati da kořistís...xaxaxaxaxaax koja glupst....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA