≫ 

Sumnjate da vam je kolega psihopata? Zevnite pred njim i znaćete istinu

Uradite ovaj jednostavan test i znaćete da li neka od osoba u vašem okruženju predstavlja potencijalnu opasnost, odnosno da je do te mere bezosećajna da je spremna i preko leševa da gazi, samo da bi stigla do cilja

  • 2

Osobe sa sociopatskim i psihopatskim osobinama ne moraju nužno da budu ubice ili manijaci. To su ljudi koji sasvim lepo mogu da se uklope svoju sredinu, a da niko ne zna šta se skriva u njihovom srcu. Međutim, ovaj jednostavan test ih razotkriva.

Rešite ovaj TEST i saznajte da li ste PSIHOPATA, NARCIS ili ste spremni da GAZITE PREKO LEŠEVA!

OTKRIVEN CENTAR ZA ZLO: Zbog OVE tačke u mozgu postoje ubice, siledžije i psihopate!

Nauka je potvrdila da osobe koje nemaju baš razvijenu empatiju ne kopiraju gestikulaciju drugih ljudi, što znači da je psihopate i sociopate mnogo lakše prepoznati nego što se to inače misli.

S druge strane, nauka je dokazala da ako jedna osoba zevne, ona druga do nje bi po automatizmu trebalo da uradi to isto.

Kada ove dve naučne tvrdnje provučete kroz istu jednačinu, ispada da ukoliko osoba do vas ne zevne, ako ste vi to prethodno uradili - vrlo je moguće je u pitanju sociopata ili psihopata.

Foto - Ilustracija: Pixabay, Wikimedia/BruceBlaus Foto - Ilustracija: Pixabay, Wikimedia/BruceBlaus

Istraživači s Bejlor univerziteta tvrde da sociopate, psihopate i slične osobe sa devijacijama u ponašanju ne mogu da budu “zaražene” naletima zevanja. Drugim rečima, standardni obrasci ponašanja za njih ne važe.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Oni su svoje istraživanje objavili u žurnalu “Personality and Individual Differences”, a ukupno 135 studenata je učestvovalo u procesu istraživanja. Želja im je bila da dokažu Makijavelijev egocentrizam, odnosno tendenciju da osoba razmatra samo lične potrebe, hladnokrvnost i buntnovnički nonkomformitet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Život

    11. april 2016 | 08:32

    A ŠTA SE DESI KAD PRDNEM KAKVI SU NJIHOVI SIPTOMI

  • peacemaker

    11. april 2016 | 06:48

    Evo ja zevam pored moje cure a ona ništa!! Sta da radim? Da bezim ? Haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA