≫ 

Pustila sam muža da spava s bilo kojom ženom, jer samo želim da on bude srećan! (FOTO) (VIDEO)

Shvatila je da ne može više da ima seksualne odnose i nije želela da njen muž ispašta zbog toga. Zato je rešila da budu u slobodnom braku. Ispovest ove žene će vas totalno šokirati

  • 19

Mnogi brakovi prolaze kroz krizu zbog nedostatka seksa. Ovaj problem je sve učestaliji, ali se o tome malo govori. Saira Kan je rešila da podeli svoj problem i rešenje koje je smislila sa svim ženama na planeti. Kaže da se nije pokajala.

Ovo su seksualni problemi o kojima se gotovo nikad ne priča

ČOVEČANSTVO U PROBLEMU: Za 25 godina više niko neće hteti seks!

Poslovna žena i TV voditeljka iz Velike Britanije, Saira Kan (46) je svom suprugu Stivenu dala "zeleno svetlo" da slobodno spava sa drugim ženama, jer ona više ne može da ga zadovolji u krevetu.

Ona je, naime, izgubila želju za seksom i koliko god da se trudila da probudi strast u sebi, to joj nije uspevalo, piše Daily Mail, a prenosi 24 sata.

Njih dvoje su u braku 11 godina i imaju dvoje dece, a Saira je izjavila da samo želi da njen suprug bude srećan.

Printskrin: YouTube/Loose Women Printskrin: YouTube/Loose Women

- Pre smo imali fantastičan seksualni život. Ja i dalje svog supruga jako volim, mazimo se i lepo nam je, ali više ne želim seksualne odnose, jer nemam isto interesovanje. Izgubila sam strast i počela sam da tražim izgovore zašto ne želim da vodim ljubav, dok napokon nisam shvatila da to nikud ne vodi i rekla sam suprugu da bi trebalo da nađe drugu ženu s kojom će da ima seks - ispričala je Saira.

Ona je o svojoj odluci iskreno progovoraila na društvenim mrežama. Ima ljudi koji su podržali i koji su napisali kako je vrlo hrabra, a drugi su je osuđivali.

Printskrin: YouTube/Loose Women Printskrin: YouTube/Loose Women

Saira je u emisiji "Slobodne žene" televizije ITV saslušala sve savete o rešavanju seksualnih problema, ali je ispričala i svoje viđenje stvari.

Šta je njen suprug rekao na sve to, nije nam poznato.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    24. maj 2016 | 09:50

    Ovo cu da dam mojoj zeni, da procita kao obaveznu lektiru ...

  • Boban

    24. maj 2016 | 09:40

    Kad neko ima sreću, pa to ti je.

  • vb

    24. maj 2016 | 11:37

    A mozda ona ne zeli da ima vise seks sa svojim muzem jer je vise ne privlaci, ali to ne iskljucuje mogucnost da je neko drugi privlaci sa kim ima seks. Mozda zeli i ima seks sa nekim drugim sa strane, pa mu zato dozvoljava isto.;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA