Ovih 10 stvari nipošto ne smete da kažete trudnoj ženi! (VIDEO)

Treba dobro da pazite kako ćete da se obratite trudnici, jer to ima svoje posledice. Ovaj video će da vas uputi u sve ono što može da vam se desi

  • 0

 

Trudnice su poznate po ishitrenim i intenzivnim reakcijama, pa svoju okolinu dovode do ludila. Većina muškaraca jako teško podnosi svoje žene sa svim tim promenama raspoloženja, a često su u situaciji da su krivi i zbog toga što dišu.

 

MUŠKARCI, REŠITE VELIKU DILEMU: Da li je ova seksi trudnica previše mršava? (FOTO)

 

Fotografisao je svoju trudnu ženu, a nije ni pretpostavio da će to biti slika koju će zauvek pamtiti!

 

Žene koje su u drugom stanju se obično ljute za svaku sitnicu. Zbog ove proverene činjenice, trudnoća može da bude veoma komplikovana za budućeg tatu. Jedina preporuka mu je da ćuti i trpi.

 

Denijel i Džon Mari su bračni par sa četvoro dece i četiri turbulentne trudnoće iza sebe. Oni napamet znaju šta nikako ne smete da kažete ženi koja je trudna, jer možete da upadnete u problem.

 

Najveću dramu možete da izazovete ako u bilo kom negativnom kontekstu spomenete njen izgled, a odmah zatim ako spomenete da vam je na bilo koji način teško.

 

Printskrin: YouTube/Awestruck

Printskrin: YouTube/Awestruck

 

I, da, dete će sigurno da liči na nju i svako njeno ponašanje je apsolutno normalno.

 

Marijevi su snimili video i okačili ga na YouTube da bi ceo svet saznao šta u prisustvu trudne žene ne sme da se spominje.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA