Naivno je otišla kod frizera da joj ofarba kosu. Na kraju je jedva izvukla živu glavu! (VIDEO)

Kada je rešila da zabašuri tih par sedih vlasi koje su joj se pojavile u kosi, nije računala na to da će je ova odluka umalo koštati života

  • 5

Kao i svaka druga mlada žena, i Šemiz Armstrong želela je da uvek ima savršenu frizuru. Zato joj se nije nimalo dopalo kada je primetila prve sede u svojoj kosi.

Ovo je prava istina tome da li vam KOSA OPADA zbog FARBANJA!

A SAMO JE HTELA LEPE OBRVE: Kada vidite njene ŽIVE RANE, neće vam pasti na pamet da radite ovo! (VIDEO)

Znajući da je sklona alergijama na razne hemijske supstance, odlučila je da za početak proba s najprirodnijim mogućim rešenjem, odnosno da kosu ofarba kanom. Nije htela da to sama radi, bojeći se da nešto ne upropasti.

Kad je otišla u salon, upozorila je frizera da joj stavi isključivo čistu kanu, bez veštačkih dodataka. Frizer je klimnuo glavom i bacio se na posao, bez da je pažljivo pročitao sastojke kane koju koristi.

Kada je kana malo odstojala na njenoj glavi za Šemiz je počeo pravi pakao! Lice joj se nadulo do neprepoznatljivosti, a ona je krenula da se guši. U bolnici je provela nedelju dana i na kraju se jedva izvukla.

Kako se ispostavilo, farba ipak nije bila skroz prirodna, već je sadržala P-Fenilendiamin, jedinjenje koje kani daje tamniju boju.

Šemiz sada samo želi da se više niko ne nađe u istoj situaciji i preklinje frizere da pažljivo čitaju sastojke farbi za kosu, kako ne bi sledećeg puta neku od svojih mušterija možda čak i ubili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    31. maj 2016 | 13:40

    Trebalo je da sama doneses farbu kojom sme da te farba. Odakle frizer zna na sta si alergicna niti je strucan za hemikalije...

  • Mile drnda

    2. jun 2016 | 05:40

    Frizerska radnja ISS....

  • MAMA CECA

    1. jun 2016 | 01:34

    A ja htela da se farbam i to po prvi put u svom zivotu.....dovidjenja frizeri ostajemo rasta dzezeri....:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA