ULTRA LAST MINUTE počinje sada! Grčka nikad povoljnija - VIVA TRAVEL

Sa porastom temperature planovi za letnje odmore se sve brže realizuju. Grčka kao omiljena destinacija domaćih turista, nikad nije bila povoljnija nego ove godine.  Kada svojim prijateljima iz inostranstva kažemo da desetodnevni boravak u Grčkoj sa uključenim autobuskim prevozom može da košta  od 59 € po osobi, oni su u najmanju ruku šokirani

  • 3
Ostrvo Krf, Kerkira, Corfu Kerkyra or Korkyra Foto: Milena Đorđević

Istina je tamo negde, tačnije u agenciji Viva Travel!

Naime, u turističkoj agenciji Viva Travel, na snazi su ULTRA LAST MNUTE cene za autobuske i avionske aranžmane sa polascima u JUNU.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Niske i jedinstvene cene odnose se na uvek atraktivno poluostrvo Halkidiki i to za smenu 08.jun.

Tako paket aranžman od deset noćenja za Pefkohori, Polihrono i Neos Marmaras ima jedinstvenu cenu od 79 evra, a za Hanioti i Sarti 99 evra.

Sledeća smena od 18.06. takođe je primamljiva jer važe POPUSTI DO 30%, a pojedine vile imaju specijalne cene do kraja letnje sezone.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Prva polovina juna zbog ne tako jakog sunca, a opet dovoljno toplog mora za kupanje,  manje gužve a opet dosta sadržaja, pogodno je za porodice sa malom decom, što je topla preporuka.

Kako su do sada putnici pokazali izuzetnu zainteresovanost za letovanje u Grčkoj, agencija Viva travel im je omogućila dodatne termine u septembru i oktobru i to za celu Olimpsku regiju, prvi „prst“ Halkidikija i ostrvo Tasos.

Što se smeštaja tiče,  u ponudi je prošlogodišnji smeštaj koji je od putnika dobio odlične ocene kao i veliki broj novih hotela i vila biranih po strogim kriterijumima.

Vila Vasiliki, u centru Barbata / Krf, okružena borovom šumom,  narandžama i limunom, sa predivnim pogledom na more , smeštaj je koji su putnici hvalili.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Vila Eleni, u Ipsosu / Krf, pravi je odabir za one koji vole objekte koji imaju i bazen kao dodatnu opciju.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Prave novosti vas očekuju kada su u pitanju avionski aranžmani.

Jonsko more je oduvek bio kutak za turiste koji žele drugačiji odmor. Spaja dve države i dve kulture – Grčku i Italiju. Jonska ostrva su najzelenija na Mediteranu i čine ih sedam bisera od kojih su najtraženiji: Krf, Lefkada, Kefalonija i Zakintos.

Agencija Viva u svojoj organizaciji nudi desetodnevno letovanje avionom na Lefkadi i Pargi - 16.06. po ceni od 199 evra, dok je polazak za Krf rezervisan 19.juna, po istoj ceni.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Za polaske 19. i 29.juna LAST MINUTE PONUDE važe za Rodos avionom i to po ceni od 205 evra.

Skiatos vas čeka 22.06. Vredi i daleko više, a sada je dostupan po ceni od 249evra! I prvi julski polazak (02.07.) je na LAST MINUTE POPUSTU za ovo bajkovito mondensko ostrvo!

Kombinovani prevoz je ove sezone posebno aktuelan. Drugačiji, zabavan, a ujedno i po nesvakidašnje povoljnim cenama dostupan je za Krf, Lefkadu, Pargu i Kefaloniju uz POPUSTE i do 45%!

Krenite na odmor autobusom, a vratite se avionom.

Foto: Promo/Viva Travel Foto: Promo/Viva Travel

Krf, 8.jun je na ULTRA LAST MINUTE popustu ( od 75 evra), a pored velikog popusta posebno iznenađenje  je da DRUGO DETE DOBIJA GRATIS ARANŽMAN!

Na vama je da izaberete u skladu sa ukusima između jonske i egejske obale, a Viva travel agencija je već uradila sve da osigura vaš dobar provod i nezaboravne dane odmora na moru, kao i svih prethodnih sezona.

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    3. jun 2016 | 16:34

    Kao i uvek, letovace oni koji imaju para, a vecina nas nazalost jos uvek nema.

  • INAT

    3. jun 2016 | 19:35

    Joj, da mi je, da se spustitm na Mogren u Budvi. A veceras Trokadero ili Top hil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA