Nisam imala para da prehranim teško bolesnu bebu, pa sam rešila je dam na usvajanje! Ali, onda se desilo ČUDO! (FOTO)

Nakon što se porodila, usvojitelji su odbacili bebu ove beskućnice. Njoj je to dalo snagu da prevaziđe sve probleme i zadrži svoju devojčicu. Ova ispovest mlade majke će vas podsetiti na prave životne vrednosti

  • 2

Kristina Fišer je samo jedna od majki, koja je mislila da zbog siromaštva ne može da odgaja sopstveno dete, pa je odlučila da bebu da na usvajanje. Ipak, i pored dodatnih problema koji su se javili, Kristina je odustala. Ovo je njena priča.

Dečak prodavao limunadu kako bi skupio novac za sopstveno usvajanje! Ljudi reagovali PREDIVNO (FOTO)

VIDITE LI NEŠTO ČUDNO NA DEVOJČICI? Bračni par ju je usvojio, a onda uočio UŽASNU ISTINU (VIDEO)

Kristina Fišer (36) sa Floride je bila praktično beskućnik, a datum njenog porođaja se sve više približavao. Živela je u prikolici i nije imala podršku oca bebe, stoga je došla do zaključka da bi za dete bilo najbolje da ga odmah da na usvajanje drugoj porodici.

Uz pomoć jedne agencije pronašla je par u američkoj saveznoj državi Džordžija i ostvarila kontakt sa njima. Redovno su se čuli i slala im je fotografije sa ultrazvuka, izvještavajući ih o toku trudnoće, prenosi Klix.

U bolnicu je primljena 6. januara, a roditelji-usvojitelji su došli dan kasnije i ostali s njom u porodilištu sve do samog porođaja.

Ipak, do usvajanja nije došlo.

Devojčica Ebigejl je rođena sa retkim genetskim poremećajem, Tričer Kolinsovim sindromom, koji utiče na neravnomeran razvoj kostiju i tkiva glave i lica.

Ovaj poremećaj nije zabeležen na ultrazvuku.

- Ništa nisu videli, samo su mi rekli kako joj uši izgledaju malene - kaže Kristina.

Nakon što su videli devojčicu i saznali za njeno stanje, potencijalni roditelji su odmah odustali od usvajanja.

- Ženi sam dala narukvicu uz pomoć koje će pronaći bebu u porodilištu. Izašla je plačući i napustila bolnicu. Od tada se nikad više nismo čule - kaže Kristina.

Odlučila je da zadrži devojčicu i kaže kako sad ne bi mogla da zamisli život bez nje.

Na Internetu je pokrenula kampanju prikupljanja novca za pomoć u kupovini potrepština za bebu i već je skupila nekoliko hiljada dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA