≫ 

Igrala sam se s rođenim sinom U BAŠTI i umalo ga nisam UBILA! Na pamet mi nije palo koliko je to OPASNO! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mame, tate, bake, deke, pročitajte ovo pre nego što krenete s klincima da se igrate u dvorištu, jer ovo može i vama da se desi

  • 12

Kada je tog vrelog letnjeg dana Dominik Vudžer odvrnula baštensko crevo, nije imala predstavu da će nešto jezivo da se desi. Sve što je želela, jeste da svom devetomesečnom sinčiću priredi jednu “mokru” zabavu, koja će bebu razveseliti i rashladiti.

MOJA ĆERKA JE UMRLA ZBOG OVOG PREDMETA, A SVI GA IMATE U KUĆI: Majka upozorila roditelje na opasnost!

RODITELJI SU NA SAHRANI SINA OTKRILI NJEGOVU NAJMRAČNIJU TAJNU: Nije uvek sve onako kako izgleda! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, umesto srećne dečačke cike i graje, mališan je krenuo da vrišti bukvalno “kao oparen”, a njegovo telo bilo je puno crvenih opekotina. Ono o čemu Dominik nije razmišljala, jeste to da se crevo, kad dugo stoji na suncu, zagreje, a zagreje se i voda u njemu.

Zato ona danas upozorava sve da nakon svake upotrebe creva, obavezno iz njega ispuste vodu ili da pre igre ili zalivanja, vrelu vodu najpre izliju u nekom ćošku, a tek onda da ga upere tamo gde su nameravali.

Iako je 30 odsto tela Dominikine bebe bilo u plikovima, dečačić se sada oporavlja. Ipak, njegova mama je odlučila da podeli ove strašne snimke, kako više nijedan roditelj ne bi ponovio njenu grešku.

(Telegraf.rs / ABC15 Arizona)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    10. jun 2016 | 09:53

    Господе Боже, како је то глуп народ! Невероватно! Мислио сам да је наша пропаганда и нисам веровао док нисам видео својим очима. И наши исељеници су постали исти такви.

  • СрбIN

    10. jun 2016 | 10:52

    Па то код нас знају и дебили!

  • Dusko

    10. jun 2016 | 19:28

    Poznato je da amerikance krasi inteligencija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA