≫ 

Naša LJUBINKA krenula je da uhvati BIDERMAJER, a onda je MLADA uradila nešto toliko neverovatno, da ćete ostati bez teksta! (VIDEO)

Kada je otišla na svadbu brata svog dečka, novinarka portala Telegraf.rs, Ljubinka Račić, nije ni slutila da će joj se dogoditi nešto ovako romantično

  • 52

Kao i na svakom drugom venčanju, i ove subote, na venčanju Sare i Igora Đokića, sve neudate gošće okupile su se oko neveste, u nadi da će baš one biti srećnice da uhvate bidermajer u letu i nađu svoju sreću.

SVADBENI OBIČAJI: Zašto mlada baca bidermajer, a mladoženja je prenosi preko praga?

Mlada je krenula da baci bidermajer, a onda se predomislila i uradila nešto NAJDIVNIJE na svetu! (VIDEO)

Među svima njima, stidljivo je stajala i novinarka portala Telegraf, Ljubinka Račić, devojka Igorovog brata Ivana.

Osim mlade i mladoženje, niko od dvestotinjak zvanica nije znao šta dever sprema.

Zato su svi iskreno bili zapanjeni kada je novopečena gospođa Đokić uradila nešto što niko nije očekivao, a ponajmanje Ljubinka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon tri, naizgled trapava, pokušaja da zabaci buket unazad, Sara se najednom okrenula prema nestrpljivim devojkama, krenula pravo prema zbunjenoj Ljubinki i tutnula joj bidermajer u ruke.

Dok je lepa crnka pokušavala da dođe k sebi od iznenađenja, ispred nje se naprasno stvorio Ivan, na kolenima, s prstenom u ruci.

- Bila sam u šoku! Pa, što bi Sara dala bidermajer meni, a ne nekoj svojoj drugarici? Tada je prišao moj Ivan i pred 200 zvanica me je pitao da se udam za njega. Umalo me srčka nije strefila – priča presrećna Ljubinka za Telegraf.

Prosto je neverovatno da su, pogotovu u današnje vreme, dvoje nesebičnih, ali i veoma romantičnih mladenaca odlučili da za vlastitu svadbu urade nešto tako plemenito. Ovako lepe priče, vraćaju nam veru u ljude, ljubav, a naročito u porodicu.

- Nikad mi u životu niko ovako nešto nije priredio! Nisam mogla ni da sanjam. Hvala Sari i Igoru, pre svega, na nesebičluku za koji nemam reči. Želim im sve naj, a tebe, Ivane, volim najviše na svetu  - poručila je ona.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mi se slažemo, jer pa koja bi druga nevesta na “najvažniji dan svog života” ovako nešto uradila za svoju buduću jetrvu, a koji mladoženja se tako isprsio, čak i za rođenog brata?

Ljubinki i Ivanu od srca čestitamo veridbu i želimo im divnu zajedničku budućnost!

Ekipa portala Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA