Imala je preko 300 kila, pa se zainatila da smrša! Ali, sada je na putu da postane ŽIVI LEŠ! (FOTO) (VIDEO)

Kristina je izgubila skoro četvrt tone i ima priliku da živi svoj san, ali ona i dalje nije srećna i pitanje je da li će ikada biti

  • 1

Amerikanka je uspela nešto što retko kome pođe od ruke. Smršala je 243 kilograma i posle toga su njeni najmiliji očekivali da će sve njene muke prestati. Ipak, one su izgleda tek počele, jer postoji velika šansa da pati od anoreksije.

SMRŠALA JE 200 KILOGRAMA, ali ne može da bude srećna, jer je muči NEŠTO MNOGO STRAŠNIJE! (FOTO) (VIDEO)

OD KITA UBICE, DO ZGODNE CICE: Bila je teška pola tone, a danas izgleda fantastično! (VIDEO)

Kristina Filips (25) iz SAD-a je vrtoglavo izgubila 243 kilograma zahvaljujući operaciji tokom koje su joj ugradili želudačni bajpas, odnosno smanjili su joj obim želuca tako da više nije mogla da se prejeda.

Kilažu je smanjila na 75 kilograma. Ali, postala je opsednuta svojom kilažom, odnosno panično se boji da će jednog dana ponovo da bude debela, piše Country Living, a prenosi 24 sata.

Printskrin: YouTube/POPDUST Printskrin: YouTube/POPDUST

Priznala je da nikako ne može da se otarasi osećaja da je i dalje previše debela, pa odbija hranu i jede tek toliko da preživi.

Njen lekar je prilično zabrinut.

- Sav taj ekstremni postupak mršavljenja kroz koji je prošla kod nje je stvorio poremećaj u ishrani. Ona sad živi od 400 kalorija na dan i ima premalo telesne masti. Nisam nikako zadovoljan tim. Trebalo bi da jede minimum dvostruko više kalorija. Ovako je iz jedne krajnosti otišla u drugu, a obe su vrlo nezdrave - rekao je dr Novzaradan.

Printskrin: YouTube/POPDUST Printskrin: YouTube/POPDUST

Dodao je da Kristina pati od još jednog poremećaja koji, takođe, zahteva psihološku pomoć. Dijagnostikovali su joj dismorfični telesni poremećaj (BDD), odnosno iskrivljenu sliku o sebi. Ona je uverena kako je konstantno predebela i na dobrom putu je da postane anoreksična.

Stručnjaci kažu da takve dijagnoze najčešće vode ka depresiji, sklonosti samoubistvu, anemiji, čirevima i drugim teškim oboljenjima.

Devojka je, srećom, svesna problema i pristala je na stručnu pomoć.

Printskrin: YouTube/POPDUST Printskrin: YouTube/POPDUST

Kristina je pre dve godine učestvovala u emisiji "My 600-lb Life" na TLC-u. Radi se o emisiji koja prikazuje živote ekstremno gojaznih ljudi.

Tada je rekla da je počela da se prejeda u detinjstvu, jer joj je to bio svojevrstan beg od disfunkcionalne porodice i čestih roditeljskih svađa. Hrana joj je postala uteha. Dnevno je  unosila u sebe oko 7000 kalorija.

Pogledajte u videu kako je izgledala onda, a kako izgleda sada:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    28. jun 2016 | 08:36

    Svakako se oseca lose jer ima visak koze koji mora da upakuje u odecu. Cesto je to traumaticno za one koji su dosta smrsali jer moze da predstavlja veliku smetnju i da ih stalno podseca na debljinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA