HOROSKOP ZA 27. JUL: Jarčevi, kako je, tako je! Bikovi, to je baš nepravda!

Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Umete da budete prilično nezgodni kad osetite da gubite konce igre iz svojih ruku. Vrlo ste svadljivi i sve i svako vam je kriv za vaše neuspehe?! Iskontrolišite se dok ne bude prekasno!

BIK

Neko će vas danas optužiti za neke stvari koje velikim delom nemaju previše direktne veze sa vama. Morate, ipak, ostati hladni da bi se nepravda čim pre ispravila sama od sebe.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BLIZANCI

U ljubavi vam je danas na pomolu jako veliki haos. Neko sa kim ste u vezi, ukoliko ste u vezi, napraviće vam nepotreban problem. Ukoliko ste slobodni, neko blizak će vas povrediti.

RAK

Danas je jedan od onih dana u kojima niste baš svoji i u kojima se sve dešava na jedan potpuno suprotan način od onoga kako očekujete. Budite smireni i spokojni. Sve će se na kraju regulisati.

LAV

Proverite stanje štitne žlezde. Razlog zašto ste konstantno umorni i pospani može da leži i u njenom poremećenom radu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Okolina danas ka vama zauzima jedan izrazito neprijateljski stav. Budite mudri i ne ističite se danas previše. Pustite druge da govore.

VAGA

Ljubavne prilike su danas prilično sporne sa mnogih strana i to uglavnom zbog vaših stavova. Razmislite malo da ne očekujete ipak previše od osobe sa kojom ste?!

ŠKORPIJA

Nezadovoljstvo koje se predugo gomilalo u vama, danas kulminira i dobija jedan najmanje očekivan obrt. Ništa nije onako kako izgleda.Verujte u nemoguće!

Strelac, Horoskop, Astrologija

STRELAC

Trošite se previše. Rasipate svoju energiju na ljude i događaje koji su u potpunosti van vaše moći kontrole i uticaja. Bolje se organizujte!

JARAC

Ne očekujte pravdu niotkuda a pogotovo ne ‘’odozgore’’. Shvatite da ste, ipak, sami krojač svoje sreće i dobre sudbine! Prihvatite ono što se prihvatiti mora!

VODOLIJA

Previše razmišljate a predugo oklevate. Ovo je vreme kad morate biti odlučniji jer u svakom suprotnom slučaju ne samo da bespotrebno otežavate svoju situaciju već i propuštate prilike!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Mnogo obraćate nezasluženu pažnju na to šta drugi misle, govore, rade. Probajte umesto toga da više vodite računa o sebi i svojim postupcima!

Astrolog: Darko Škalabrin

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA