Dukatos jogurti za gastronomski užitak bez premca!

Osim iščekivanja odmora i omiljenih aktivnosti na otvorenom, letnji period nam donosi i potragu za laganim obrocima koji će nas istovremeno osvežiti i pružiti nam energiju za duge, vedre dane

  • 5

Za maštovita slatka i slana jela, izaberite Dukatos, jogurt grčkog tipa koji će vaš očarati svojim mediteranskim šarmom. Među brojnim dostupnim ukusima, sigurno ćete uspeti da pronađete svoje sezonske favorite.

Dukatos natur u gustoj ili tekućoj verziji može poslužiti kao savršena baza za blage umake i soseve, obogatiće domaću musaku ili gibanicu, a slasan je i kao užina uz malo meda, orašastih plodova ili voća. Hranljivi Dukatos badem pistaći već je pronašao obožavaoce među ljubiteljima klasičnih grčkih ukusa, a za još egzotičniju kombinaciju, isprobajte Dukatos ananas marakuja koji će vas sa prvim zalogajem preneti u hladovinu ispod palmi.

Slatki crveni plodovi su posebna inspiracija za kreatore Dukatos jogurta, pa su tako nastali sada već dobro znani Dukatos jagoda i Dukatos višnja vanila, dok je među najnovijim inovacijama Dukatos malina breskva u kojima se harmonično spajaju ove dve slasne voćke.

Ovi voćni ukusi su idealan međuobrok za trenutke predaha, ali možete ih iskoristiti i u desertima kao što su lagani kolači, tartovi, palačinke, voćne salate, pa i za smutije i šejkove.

U marketima već možete pronaći i novu neočekivanu kombinaciju tropskog voća i popularnog kolača, Dukatos mandarina cheesecake, sočnu poslasticu bez premca.

Foto: Promo Foto: Promo

Neodoljivo kremasti Dukatos jogurti izvrsno se slažu uz brojne slatke i slane gurmanluke, bilo da im dodate hrskavi musli, iskoristite uz jela od povrća ili testenine ili se prepustite isključivo njihovoj božanstvenoj teksturi.

Uz sveže Dukatos jogurte grčkog tipa, i najzahtevniji hedonisti moći će da uživaju u mediteranskim ukusima za svaki obrok!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA