≫ 

Ovaj LEK svi imate u kući, a ako ga stavite u veš-mašinu, desiće se MAGIJA!

Oduševiće vas koliko je jednostavan i jeftin trik da ponovo izbelite svoju odeću. Sigurno ga je znala i Biljana iz popularne makedonske narodne pesme

  • 4

Ako je vaš beli veš s vremenom dobio sivkaste ili žućkaste nijanse, ne morate da koristite teške hemikalije poput varikine i drugih izbeljivača. Sve što vam je potrebno već imate, a izbeleće vaše rublje bez opasnosti po okoliš i zdravlje vaših najmilijih.

Evo kako da se otarasite FLEKA OD ZNOJA sa odeće!

Ovo je jedini PRAVI način da uklonite FLEKE od vina i masnoće! (VIDEO)

Verovali ili ne, u pitanju su tablete acetilsalicilne kiseline (leka poznatijeg pod imenima aspirin, andol, midol, anbol... koji se dobija iz korena bele vrbe).

Postupak je jednostavan: 2 tablete od 500 miligrama ovog leka rastvorite u kadici u koju ste sipali 7-8 litara tople vode, pa potopite veš i ostavite ga preko noći.

Sledećeg jutra stavite veš u mašinu, dodajte još par tabletica i stavite na uobičajeni program za pranje. Rezultati će vas oduševiti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sve mrlje na odeći će nestati, a posteljina, peškiri, gaćice, majičice i drugo rublje će ponovo biti belo, kao kad ste ga kupili.

Takođe, od starih majica možete da napravite i vrlo trendi torbu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тика Шпиц

    9. avgust 2016 | 13:38

    Сте полудели бе?! Сад ако ми чује Жаке,треба и лекови да ју купујем за прање! Малко ме коштав прашкови и омекшивачи и струја и жица...Леле бе лелке... Ови Београђани аздисали с'мозак скроз!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA