≫ 

ISPALA VEKA: Drugarica me nije zvala na svadbu, jer me njen budući muž odmerava!

Znaju se ceo život, ali to nije bilo dovoljno da Andrea dobije pozivnicu za venčanje svoje najbolje drugarice

  • 2

Mnoge priče deluju neverovatno, ali kad zagrebete dublje u ljudske živote shvatićete da je svako bar jednom u životu doživeo scenu iz "španske serije". Ako tako budete posmatrali ni Andreina ispovest vam neće biti čudna. Nažalost!

ISPOVESTI: Imam SEKS s drugim ženama, jer ne mogu više da gledam svoju!

NEVESTA IZ PAKLA: Ono što je naterala deverušu da uradi MNOGO će vas iznervirati!

- Ja sam Andrea i imam 28 godina. Ovo je priča o mojoj najboljoj prijateljici. Odnosno sada bivšoj prijateljici posle svega što mi je uradila - otpočela je devojka, koja je rešila da otkrije detalje razočaravajućeg događaja, piše Net.

- Znači, znale smo se ceo život i imale smo sve informacije jedna o drugoj. Dakle, najbolje, ali najbolje drugarice, sve do tog mučnog dana kada me nije pozvala na svoju svadbu iz jednog katasrofalnog razloga.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Neću da ulazim u našu prošlost, samo ću da ispričam šta mi je napravila i na koji način.

Znači, prvo me nije uzela za kumu, nego jednu drugu našu drugaricu. Ali rekla sam u redu, to ne znači ništa što ima veze sa našim prijateljstvom. Družimo se svaki dan, to mi je dovoljna potvrda da smo jako dobre.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

I pre svadbe pomagala sam joj oko svega. Ne samo to, nego sam je vozila i na isprobavanje venčanica, traženje torte, ma sve što je potrebno za svadbu. To smo nedeljama obilazile. I to svaki dan. Čak sam neke svoje stvari zapostavila da bi njoj pomogla. I sve je bilo normalno i družile smo se kao i inače.

Došlo je par dana do svadbe i ona mi kaže da ne bi htela da dođem. Mislila sam da je neka zezancija. I to mi je još preko telefona javila, čak se nismo našli ni na kafi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

I da, ona želi da ja ne dođem. Pitala sam je prvo da li je neka zezancija i ona kaže da nije. Pitam je za razlog. I pazite sad. Ona je primetila da njen verenik previše gleda u mene i da bi htela da na svadbi ona bude u prvom planu.

Kao prvo, taj dečko se meni uopšte ne sviđa, a kao drugo, pomislila sam - što se udaješ kad gleda druge žene. Mislim u ovoj priči sam ja, ali to nije bitno. Ako gleda druge žene onda ne želi nju. Kako da joj to kažem? Pa, poludela bi još više.

Foto-ilustracija: Foter.com / Www.CourtneyCarmody.com/ Foto-ilustracija: Foter.com / Www.CourtneyCarmody.com/

A ja sam poludela jer me nije pozvala na svadbu, iako me je nedeljama iskorišćavala za sve pripreme. A znala je da me neće ni pozvati. Užas.

Takvo razočaranje sam doživela da sam plakala nedelju dana. Stravično poniženje. Niko me nije toliko povredio kao ona, ipak smo bile najbolje prijateljice - opisala je Andrea.

- Ne ljutim se više na nju, ali nikad joj to neću oprostiti - završila je ova ogorčena devojka.

Pogledajte kako da ne napravite grešku pri izboru partnera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA