HOROSKOP ZA 25. AVGUST: Bikovi, definitivno morate na dijetu! Vage, nije za vas ljubavni trougao!

Horoskop za četvrtak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Ne preporučuje se saradnja sa osobom rođenom u znaku Blizanaca. Mogući su neki neočekivani problemi i komplikacije. Previše ste grubi prema emotivnom partneru koji ne može da razume razlog za takvo ponašanje. Bolovi u grlu i problemi sa sinusima.

BIK

Akcenat svih dešavanja danas je na vašem polju finansija. Neće sve baš ići onako kako očekujete. Ne nalazite sigurnost pored trenutnog partnera i razočarani ste. Očekujete da se on više potrudi da bi vas zadržao. Prijala bi vam dijeta.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Niste fokusirani na posao i lako pravite velike greške. Najbolje bi bilo da danas ne donosite velike odluke. Razočarani ste situacijom na emotivnom polju. Moguće je da niste dobili ono što ste tražili i da ste veoma nezadovoljni. Veoma ste razdražljivi.

RAK

Sve jasnije shvatate da postoje neki ljudi koji aktivno rade protiv vašeg interesa i to vam se ni malo ne dopada. Teško vam je da pokažete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada jer ona već ima partnera. Mogući problemi sa nesanicom.

LAV

Nisu baš svi saradnici sasvim iskreni prema vama, neki su veoma dvolični. Povedite računa kome ćete verovati. Osoba koja vam se dopada nije raspoložena za komunikaciju što vas prilično obeshrabruje. Osetljive kosti i kičma, povedite računa.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Hvata vas nervoza kada ste u prisustvu vaših nadređenih. Ne volite da vas bilo ko non-stop kontroliše. Možete da očekujete promenljivo raspoloženje kod osobe koja vam se dopada. Niste sigurni kako da se postavite prema njoj. Povedite računa o unosu tečnosti.

VAGA

Nećete dobiti podršku iz inostranstva koju ste očekivali. Nije povoljan dan za papirologiju i bilo kakve formalnosti. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu. Dvoumite se između Strelca i Blizanca. Mogući su manji problemi sa holesterolom.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni svoom materijalnom situacijom. Današnji dan svakako nije povoljan za bilo kakve finansijske rizike. Na emotivnom planu možete da očekujete probleme. Ako nastavite sa preteranom ljubomorom, znate šta sledi. Proveravajte krvni pritisak.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Pod velikim ste pritiskom i teško vam je da pravilno rasuđujete u takvoj atmosferi. Nije preterano povoljan dan za vas. Partner bi želeo da vam udovolji ali kao da sve što radi, radi na neki pogrešan način. Niste zadovoljni. Moguća je glavobolja.

JARAC

Imate mnogo poslovnih obaveza. Ako radite dva posla uskoro ćete morati da se opredelite samo za jedan. Dopada vam se malo mlađa osoba od vas sa kojom imate veoma zanimljivu komunikaciju. Zdravlje vam nije najbolje, povedite računa.

VODOLIJA

Deluje vam da biste mogli da profitirate od rizika ali ovaj put nije tako. Suzdržite se od takvog ponašanja. Dolaze vam emotivne promene. Ukoliko ste u paralelnoj vezi, nećete još dugo moći da održite taj tempo. Puni ste energije!

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete neka manja otežanja koja ćete do kraja dana uspeti da prevaziđete. Na polju ljubavi nema većih promena. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Povedite računa o osetljivom želucu.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale do kraja kalendarskog leta, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA