TURISTI LJUTI: Ovo je grad sa PAPRENO SKUPIM parkingom u Evropi!

Relativno podnošljiva cena parkiranja je u Amsterdamu, Parizu, Minhenu i Rimu gde za parkiranje treba izdvojiti od 4,20 do 4,70 evra

  • 10

Najskuplji evropski grad za parkiranje je London, objavio je evropski portal Ubeeko, specijalizovan za automobilski saobraćaj i putovanja.

 

Nemoralne ponude su sastavni deo posla stjuardese: EVO ŠTA SE SVE DEŠAVA U PRIVATNIM AVIONIMA BOGATAŠA!

 

U Londonu sat parkiranja prosečno košta 10,40 evra. U prvih pet još su Stokholm, Atina, Oslo i Milano gde se za sat parkiranja u proseku plaća od pet do osam evra što te gradove čini skupim za turiste koji vole da putuju automobilima.

 

Relativno podnošljiva cena parkiranja je u Amsterdamu, Parizu, Minhenu i Rimu gde za parkiranje treba izdvojiti od 4,20 do 4,70 evra.

 

Najjeftinije je parkiranje u srednjoj i istočnoj Evropi jer u Budimpešti ono košta 1,60 evra po satu, u Pragu 1,30 evra, a u Varšavi evro, piše Ubeeko.

 

Podaci o cenama parkiranja i parking mestima u celoj Evropi mogu se pronaći na specijalizovanom portalu Parkopedia, zaključuje se u izveštaju.

 

(Telegraf.rs / Express.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brzòóki

    27. avgust 2016 | 00:44

    Je l' ovo uvertira za poskupljenje parkinga u Beogradu?

  • Srbin-Svajcarac

    27. avgust 2016 | 01:16

    Ma parkirao sam i u Parizu,i u milanu i u minhenu sve je to boranija sa cenama u odnosu na Ch.

  • gregor

    27. avgust 2016 | 10:45

    Tako je vec oproban recept za poskupljenje,izmislili ga u vreme Slobe prvo clanak onda najava poskupljenja za 50%,pa se digne frka ,a oni kao ok bicemo dobri i poskupeti samo 20% koliko su i hteli u startu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA