VEČERAS JE NOĆ MLADOG MESECA: Vreme je za nove želje i odluke, ovo obavezno morate da uradite!

Pretvoriti moć Meseca u sopstvenu korist je teška stvar, jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima

  • 3

U vreme mladog Meseca dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja. Mladi mesec daje pojačanu intuiciju, što može biti vrlo korisno kada treba doneti neku odluku.

Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti s odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mlad Mesec period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osetljivosti.

Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju da pomeri vodu u okeanima, utiče na vreme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u mladom Mesecu je više puta jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

Važno je koja vam je želja, jer nije svejedno što očekujete od Mesečeve moći. Sama sila je pusta energija koja može da se usmerava. Međutim, one sile koje se nalaze oko Meseca, obraćaju pažnju na vas i nisu uvek na dobroj strani. Bilo koja greška može da vam prouzrokuje velike probleme jer ne možete znati da li će vaša nesvesna dela privući pažnju pozitivnih ili negativnih sila (koje su tada posebno moćne).

Svaki Mesečev ritual treba da se precizno i detaljno sprovede zbog sigurnosti i efikasnosti. Jedna stvar je sigurna, jedan manji ritual gde se samo pale sveće ne budi pažnju negativnih sila. Međutim, kad je reč o velikim željama i ozdravljenju, potrebno je energije u većoj meri usmeriti. Znači, samo jedna greška može imati velike posledice.

Foto-ilustracija: Profimedia/Edmund Kijonka - ČIF Foto-ilustracija: Profimedia/Edmund Kijonka - ČIF

Želja treba da bude realna i promišljena. Mesec može da utiče na dve strane, na sreću i ljubav. U to vreme izvršava se puno ljubavne povezanosti koja, na žalost, prouzrokuje dosta problema. Stoga se može korigovati jedino u ovo doba. Za ukidanje tih povezanosti, ovaj period je takođe pogodan. Ljubavna magija postoji, ali je isključivo prihvatljiva ona koja nikoga ne odvlači s puta slobodne volje i razmišljanja.

Ukoliko se to dogodi, tome nema mesta u svetu bele magije. Vezano za ukidanje povezanosti, poželjno je zatražiti pomoć stručnjaka jer gde su negativne sile prisutne, tamo su i opasnosti mnogo veće. Zato je potrebno dobro razmisliti o željama.

Ritual za ljubav

Uzmite jedan beli papir i komad uglja. Sačekajte Mesec, njegovo prisustvo na horizontu. Napišite ime vaše ljubavi ugljem na papir i posle toga bdijte. Kod prvih znakova izlazećeg sunca, papir spalite.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posle toga je bitno da vas toga dana vaša ljubav vidi. Tako će vaše zračenje za njega/nju biti privlačno, možda se čak zbog toga odluči na vas za ceo život. Važno je da ova bela magija ne deluje na slobodnu volju nego pre svega na vas.

(VIDEO) VRAČARA MI JE SALIVALA STRAVU: Ušao sam u njenu kuću, a onda je počela da baca KAŠIKE

U nama skrivene dobre energije se ojačavaju, tj. delimično nas povezuju s osobom čije ime se nalazi na papiru. Blaga telepatska veza će se razviti što pomaže u tome da se ojača postojeća naklonost.

Ritual za ostvarenje želja

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/ Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/

Čim se uoči mlad Mesec na horizontu, treba da zapalite jednu sveću pored koje ćete vrlo duboko meditirati. Treba da mislite na želju, vrlo duboko na način da vašu želju formirate u kratku rečenicu. Ovu želju treba da izgovorite 70 puta pre mladog Meseca.

BIZARNI RITUAL FILIPINACA: U čast Jovana Krstitelja prekrivaju se blatom i oblače lišće banana!

Ako je to učinjeno, možete da ugasite sveću koju ćete ponovo upaliti tek ujutru kada ustanete. Nije bitno kad se budite, bitno je samo buđenje.

Ponovo upalite sveću i 70 puta izgovorite Vašu želju. Posle toga ugasite sveću.

Ko veruje - neka proba…

(Telegraf.rs / Izvor: atma.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki5

    31. avgust 2016 | 22:23

    Ili jos bolje zamislite zelju bilo kada, verujte u zelju, verujute u Boga, radite na zelji, radite na sebi. Ne mislite i ne radite nikom zlo, i ako u toj zelji nema nimalo zla ni prema kome, molite se Bogu, a ako ima bar malo loseg, recimo zelite tudju zenu ili coveka, onda ni ne trazite tu zelju.

  • ALIEN

    31. avgust 2016 | 23:46

    Ja želim komšinicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA