Majka je na samrti napisala pismo i sakrila ga u knjigu! 15 godina kasnije, ćerka je ostala u šoku (FOTO) (VIDEO)

Ništa jednom detetu teže ne pada nego da izgubi roditelja u ranom detinjstvu. Ali, ponekad uteha stigne kad je čovek najmanje očekuje

  • 0

Majka Betani Geš je umrla 2001. godine, ali joj je pre smrti napisala dirljivo pismo. Međutim, ono nije odmah stiglo do nje. Zahvaljujući jednom divnom čoveku, petnaest godina kasnije, saznala je koliko ju je majka volela.

SVAKI SEKUND JE BITAN: Ispovest majke koja je izgubila sina u saobraćajnoj nesreći će vam zalediti srce (FOTO)

NIKO TI NIŠTA NE DUGUJE: Otac je ćerki napisao pismo koje će pamtiti ceo život!

Gospođa Geš je bila redovan član knjižare i biblioteke u Bišop Oklandu u Engleskoj. Posle njene smrti, sve knjige koje je uzela iz biblioteke su vraćene, piše na portalu CNN-a.

Petnaest godina kasnije, Gordon Draper, vlasnik knjižare, je raspremao svoj objekat i pregledao stare knjige. Tada je pronašao dirljivo pismo. Verovatno nešto poslednje što je gospođa Geš napisala, a definitivno poslenja poruka za njenu, tada malu, ćerku. Pored pisme, među stranicama knjige je bila i slika majke i ćerke.

Pošto je imao adrese svih aktivnih članova, nije mu bilo teško da dostavi ovu zakasnelu poštu.

Foto: Peter Hellberg via Foter.com / CC BY-SA Foto: Peter Hellberg via Foter.com / CC BY-SA

- Kada sam pročitao pismo, krenule su mi suze na oči. Poznavao sam tu ženu, ali posle čitanja poruke imao sam utisak da sam ukrao delić nje koji mi ne pripada. Rešio sam da ga prosledim onom kome je namenjeno - rekao je Draper.

Odneo je pismo do Betaninog oca i objasnio mu o čemu se radi. Gospodin Geš je bio šokiran, ali u isto vreme očaran Gordonovim gestom. Da bi mu se zahvalio, pozvao ga je da bude prisutan kada on kao otac bude čitao Betani pismo od njene majke.

- Ona je divna devojka i ostali su divna porodica. Čast mi je što mi je život pružio priliku da učinim tako veliku stvar za njih - dodaje Draper.

Foto: Gordon Draper/Bondgate Books Foto: Gordon Draper/Bondgate Books

Pročitajte sadržaj pisma.

- Betani (moje malo blago),

Ako ti tata čita ovo pismo, to znači da sam ja umrla i otišla u raj da živim sa anđelima. Moja pluća su bila vrlo slaba i imala sam operaciju, koja očigledno nije uspela. Uvek ću te čuvati sa neba i pobrinuću se da budeš dobro. Kada podigneš glavi i ugledaš najsjajniju zvezdu, onu kao u pesmici "Twinkle Twinkle Little Star", znaj da sam to ja. Budi dobra devojčica i uživaj i lepom i dugom životu sa tatom i dedom, koji će te čuvati i voditi u školu. Uvek ću te voleti. Ne dozvoli nikom da te sprečava da me spominješ, jer u tome nema ništa loše. Nadam se da me nećeš zaboraviti i da ću zauvek biti tvoja mama. Mnogo te grlim i ljubim.

Zbogom,

Mama

P.S. Nadam se da ćeš paziti na Rozi umesto mene. Nećeš je napustiti, zar ne? -

Pogledajte Betaninu reakciju posle čitanja pisma.

Pogledajte još jedan način da pokažete iskrenu ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA