≫ 

OGROMAN USPEH SRPSKE MODE: Naša kreatorka oduševila New York Fashion Week! (FOTO)

Za našu modnu kreatorku, 13. septembar nije bio baksuzan, već vrlo srećan datum. Ona je briljirala na Nedelji mode u Njujorku

  • 0

Modna dizajnerka Marina Mićanović ostvarila je svoj san. Ona je 13. septembra prikazala svoju kolekciju na čuvenoj Nedelji mode u Njujorku!

 

VESNA MILOŠEVIĆ U SUSRET OSTVARENJU SNA: Odlazak na New York Fashion Week (FOTO)

 

BEOGRADSKE MISICE NA KROVU SVETA: Pogledajte najlepše devojke prestonice u Telegrafovom modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

 

Ovaj dan će joj ostati urezan u sećanju, jer je posle revije nagrađena ovacijama, a prisutnim novinarima izjave je davala duže od sat vremena. Amazing! Fantastic! Flawless! (neverovatno, fantastično, bez mane) – tako su američki novinari opisivali Marininu kolekciju!

 

- Utisci su divni! Organizacija revije, komentari koje sam dobila posle revije od prisutnih novinara i ostalih zvanica, pozitivne kritike koje su se odmah pojavile na modnim blogovima... Baš sam presrećna i preplavljena emocijama. Kompletna kolekcija ostaje u Njujorku jer sam potpisala ugovor sa agencijom koja se bavi stajlingom VIP ličnosti, tako da se nadam da ću uskoro videti svoje modele na nekoj od velikih svetskih zvezda – ispričala je posle revije Marina Mićanović.

 

Foto: Nikola Bradonjić

Foto: Nikola Bradonjić

 

Njujorška nedelja mode ambicija je svih dizajnera širom sveta, a Marina je uspela da je ostvari drugi put zaredom. Naime, u februaru ove godine učestvovala je na NY nedelji mode u okviru grupne revije sa još dvojicom kolega iz Srbije, a sada se predstavila potpuno samostalno u okviru AMCONYC platforme i to u udarnom večernjem terminu od 20 h.

 

Ovo je veliki uspeh za srpsku modu uopšte i nešto na šta treba da budemo ponosni. Odlično je što postoje modni dizajneri koji uprkos nepovoljnoj klimi za autorsku modu kod nas, svojim talentom i sposobnošću pronalaze način da dopru do centra modnih dešavanja – Njujorka.

 

Foto: Nikola Bradonjić

Foto: Nikola Bradonjić

 

Marinin autentični modni pečat koji ostavlja na svojim kreacijama još od prve kolekcije, prisutan je i sada. Modele odlikuju avangardni krojevi sa mnogo ručnog rada. Isprepletanim trakama, kolekcija dobija na punoži i inovaciji. Lepršavi materijali u intenzivnim bojama u kombinaciji sa kožnim detaljima prilagođeni su novom vremenu.

 

Atmosferu sa revije i deo Marinine fenomenalne kolekcije, pogledajte u nastavku:

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA