≫ 

STOP MRŠAVICAMA! Ovo su PRAVE žene u donjem vešu i baš su seksi! (FOTO)

Verujemo da su i vama više dojadile modne revije koje su po pravilu parada kostura. Pogledajte jednu potpuno drugačiju – sa manekenkama koje s ponosom nose svoje raskošne, bujne i zanosne obline

  • 13
Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Svet mode je jedno svirepo mesto. Da bi se prodali haljina ili brushalter, nikom nisu potrebne stvarne žene, već anoreksične manekenke koje su pre građene kao vešalice, nego zdrava ljudska bića.

 

Nažalost, ovo nameće jeziva i nedostižna merila lepote običnim buckastim devojčicama i zrelim ženama s pravim oblimana, koje žive u ubeđenju da će im neki moderni komad garderobe lepo stajati isključivo ako uspeju toliko da smršaju, da bi ih svaki nutricionista proglasio za neuhranjene.

 

Međutim, modna kreatorka Ešli Grejem odlučila je da tome stane na kraj. Ona inače dizajnira garderobu za takozvane plus-sajz dame, što realno pokriva većinu ženske populacije koja živi u zapadnom svetu.

 

Ona je na Nedelji mode u Njujorku prikazala kolekciju donjeg rublja “Addition Elle” za ove sasvim obične dame, a manekenke koje su ovaj veš ponele na modnoj pisti su oduševile sve prisutne.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Naime, nijedna od ovih devojaka ne nosi konfekcijski broj manji od 48, a morate priznati, da iako se ne uklapaju u standarde na koje smo navikli, one izgledaju vrlo zanosno.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Naravno, trik je isključivo u samopouzdanju. Kada volite sebe, seksepil će doći sam.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKELANĐELO

    16. septembar 2016 | 14:47

    Bože moj, kojih gluposti. Nisam filozof, demagog... ali naše telo je naše telo. Meni je moje naj... u pozitivnom... a drugi imaju sigurno puno primedbi. Ja iz svoje kože ne mogu izaći... A ŽENSKO .... U SVAKOM IMA LEPOTE... I NIJE SVE U IZGLEDU... POZDRAV SVOJ ŽENSKOJ POPULACIJI - JER STE ŽENE:-)

  • Grof

    16. septembar 2016 | 17:16

    Prave zene...konacno

  • Milojko

    16. septembar 2016 | 16:58

    Ljepse izgledaju nego one anoresicarke neznas jesu li žive ili mrtve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA