≫ 

KAKAV CAR: Ovaj beskućnik uspeva da svako veče smuva drugu ribu! (VIDEO)

Ako ste pogledali ijedan holivudski film koji se bavi socijalnim temama, sigurno znate da je život beskućnicima čak i u “zlatnoj” Americi veoma težak. Međutim, ovaj momak i te kako zna da se snađe. Posebno kad je seks u pitanju

  • 9

Upoznajte Džoa, dvadesetšestogodišnjaka iz Bostona koji, nakon što je ostao bez doma kad ga je rođena majka zbog droge izbacila iz kuće, danju preživljava proseći na ulicama Njujorka, a retko kad uspe da skupi više od stotinjak dolara dnevno. Međutim, njegove noći su potpuno druga priča.

Kao prvo, mora da vam bude jasno da Džo veoma pazi na svoj izgled, tako da na prvi pogled na druge uopšte ne ostavlja utisak da je beskućnik. Zapravo, on deluje veoma šarmantno, pa čak i zgodno.

PrintSkrin: Elite Daily PrintSkrin: Elite Daily

Džo je pravi hedonista, koji sav svoj novac on troši na odeću, striptizete, prostitutke alkohol i drogu, a sve to radi samo zarad jednog cilja – smuvati što više cica i odvući ih u krevet. Tačnije, da bi se on uvukao u NJIHOVE spavaće sobe. Za njega je to trenutno jedini način da, makar povremeno, ima krov nad glavom i gde da se istušira.

PrintSkrin: Elite Daily PrintSkrin: Elite Daily

Devojke osvaja slatkorečivošću, zavodljivim obećanjima, ali i seksualnim veštinama. Kako tvrdi, kad se zaista "pokaže na delu" uspeva da se nekoj od njih “uvali" čak i na po nekoliko dana. Vrlo je vešt taktičar i ne plaši se neuspeha, već se više vodi devizom “Ako prođe, prođe!”.

PrintSkrin: Elite Daily PrintSkrin: Elite Daily

Naravno, čim dotična nesrećna dama shvati u šta se uvalila, ona ga ostavi. No, to Džou samo predstavlja poziv da je sezona lova na nove žrtve ponovo otvorena.

Džo baš ume da uživa u životu i radi štagod poželi? Da li biste se vi usudili da živite kao on?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    17. septembar 2016 | 11:15

    "Retko kad uspe da skupi više od stotinak dolara dnevno"? Pa većina Amerikanaca i ne zaradi toliko dnevno. Da ne pričamo o našim standardima. On sa svojih sto dolara moze sebi da priušti i normalan a ne beskućnički zivot.

  • Šurak

    17. septembar 2016 | 10:10

    Ovaj clanak dovoljno govori o "lepsem, pametnijem, neznijem, jacem" polu.

  • stvarno?

    18. septembar 2016 | 06:03

    Pa u Americi i nije teshko da smuvash ribu. Uslovi. : uredan izgled. Stidljiv osmeh na licu. Znanje engleskog jezika. Od svih zena koje prodju dovoljno je prici i otvoreno reci da zelish sex. Svaka 4-5 pristaje uz krace razmishljanje. Amerikanke nisu arogantne kao srpkinje. A usput i pacenice su. Bar je to moje iskustvo posle posete NY .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA