DNEVNIK BUDUĆEG TATE: Najsmešniji i najtačniji vodič kroz trudnoću za muškarce! (FOTO)

Napokon i muškarci imaju gde da saznaju šta da očekuju dok čekaju bebu. Samo pratite uzbudljivo devetomesečno putovanje iz perspektive budućeg tate

  • 1
Foto: Promo Foto: Promo

Trudnoća je izuzetna avantura za buduće roditelje, a naročito za one koji čekaju svoju prvu bebu. Knjiga "Dnevnik budućeg tate" je originalni muški vodič kroz trudnoću Borisa Vukovića, autora popularnog bloga o roditeljstvu, na kom je delio sva svoja očekivanja i iskustva iščekivanja svog prvog deteta.

ŽIVOT JE ČUDO: Pogledajte u četiri minuta šta se dešava devet meseci u maminom stomaku! (VIDEO)

Sedam signala da ste odabrali muškarca koji će biti sjajan TATA!

Brojne su knjige koje se bave ovom temom, ali ova je sasvim jedinstvena – po prvi put ovo uzbudljivo devetomesečno putovanje posmatramo iz perspektive novopečenog budućeg tate. Sada odgovore na sva pitanja koja zanimaju buduće očeve možete pronaći i u ovom jedinstvenom vodiču kroz trudnoću.

O svemu što ste mogli da zamislite da će vas zanimati u tom periodu – ali i onome što niste ni pretpostavljali da postoji – Boris Vuković govori kroz sopstveno iskustvo, nedelju za nedeljom, na neposredan, iskren i osvežavajuće prirodan način.

On možda nema sve odgovore, ali svakako će vas zabaviti dok zajedno prolazite kroz pitanja.

Od prvih pregleda i uzburkanih hormona, preko kupovine trudničke odeće i „pregovora“ oko izbora imena, pa sve do sitnog odbrojavanja do termina, svaka priča u ovom duhovitom muškom vodiču kroz trudnoću predstavlja biser za sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grr

    19. septembar 2016 | 19:52

    Naši muškarci su poprilično nezainteresovani, čast izuzevima. Uglavnom se sve svede na ženu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA