HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR: Škorpije, sakrijte svoje nezadovoljstvo! Jarčevi, uživajte u životu!

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Možete da očekujete da ćete zaršiti veliki deo jednog važnog posla. Nakon toga se osećate rasterećeno. Nemate veće dileme po pitanju zajedničke budućnosti sa osobom koju volite. Očekuje vas lep dan. Problemi vezani za grudni koš su mogući.

BIK

Imate mnogo energije koju želite konstda usmerite na posao i da obavite što više važnih stvari. Moguće je da konačno dobijate veoma konkretnu ljubavnu ponudu od strane osobe koja vam se već neko vreme udvara. Sasvim solidno zdravlje.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

BLIZANCI

Možete da očekujete da će vam biti poveren neki važan zadatak od strane nadređenih. Vreme je da pokažete koliko vredite. Očekuje vas uživanje u zagrljaju voljene osobe. Ništa ne stoji na putu vaše sreće. Povedite više računa u saobraćaju.

RAK

Nemojte da dopustite da bilo ko utiče na vaše odluke. Jedino vi sami možete dobro proceniti šta je dobro za vas. Nepoverljivi ste prema voljenoj osobi što vam prilično otežava situaciju. Nemojte da gurate probleme pod tepih. Smeta vam promena vremena.

LAV

Potrebna vam je pomoć od strane saradnika i nemojte se stideti da je zatražite. Biće vam lakše. Očekuje vas lep dan na ljubavnom polju. Voljena osoba vam maksimalno ugađa i vi uživate u tome. Možete imati manji pad energije tokom popodnevnih časova.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

DEVICA

Ambiciozni ste i tačno znate šta treba da uradite da biste uspeli da ubedite saradnike da rade za vaš interes. Ulazite u neobavezan flert sa osobom koju ste nedavno upoznali. Prijaju vam ljubavne igrice i promene. Izbegavajte unos alkohola.

VAGA

Zadovoljni ste ishodom obavljenog posla. Sada pred sobom imate sasvim dovoljno vremena za odmor i opuštanje. Možete da utičete na voljenu osobu i da joj pomognete u teškoj situaciji. Ona se oslanja na vas. Potreban vam je neki vid relaksacije.

ŠKORPIJA

Smatrate da ne dobijate podršku koju biste trebali da imate od strane poslovnih saradnika sa kojima ste navodno bliski. Niste zadovoljni situacijom sa trenutnim emotivnim partnerom i smatrate da zaslužujute više. Prilično ste malaksali.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

STRELAC

Smišljate nove poslovne projekte i potreban vam je neko u koga imate poverenja da vam asistira. Sa voljenom osobom imate prepirke oko nekih sitnica koje vam smetaju ali ništa nije od preteranog značaja. Problemi vezani za debelo crevo.

JARAC

Možete imati manju raspravu sa poslovnim partnerom, ali će se na kraju sve dobro završiti. Situacija na polju ljubavi je sasvim stabilna. Nemate razloga za brigu, možete se opustiti i uživati u lepim trenucima. Povedite računa o alergijama.

VODOLIJA

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza kojima se maksimalno morate posvetiti ako planirate da napravite uspeh. Možete da očekujete pomalo dosadana dan, nema većih promena na polju ljubavi kod vas. Povećajte unos vitamina i minerala.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RIBE

Nema naznaka za veće poslovne promene ili preterano važna dešavanja očekuje vas prilično pasivan dan. Na polju ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu situaciju. Dešavaju vam se lepe stvari sa voljenom osobom. Manji problemi sa glavoboljom.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA