HOROSKOP ZA 27. SEPTEMBAR: Vodolije, vama je nikad bolje! Bikovi, možete da prodate sve osim ljubavi!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Očekuje vas veoma pozitivna situacija na polju finansija, možete da računate na dobitak i veliki pomak. Ukoliko ste slobodni od danas više nećete biti! Nova ljubav vam dolazi, jača nego ikad! Puni ste pozitivne energije, iskoristite je na pravi način!

BIK

Kroz prodaju nekretnina ili zemljišta možete veoma lako ostvariti zaradu i poboljšati svoj status. Ušuškani ste u toploj atmosferi koju delite sa voljenom osobom. Veoma ste srećni zajedno i planirate da tako i ostane. Dobro se osećate.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Dolazi vam mogućnost da odete na poslovno putovanje na kom biste mogli da realizujete neki važan projekat. Dopada vam se osoba iz bliskog okruženja ili komšiluka kojoj želite da priđete što pre. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

RAK

Značajno poboljšanje na polju finansija vas čini veoma radosnim! Možete da očekujete pozitivnu situaciju! Voljena osoba je preduzela prave korake i oduševila vas svojim nežnim i toplim pristupom. Danas vam prija malo jača ishrana.

LAV

Pokrenućete veoma pozitivne promene na svom poslovnom planu koje vam mogu biti veoma značajne u budućnosti. Uživaćete pored svog partnera koji vam je maksimalno posvećen. Otvoreno ćete mu pokazati svoje emocije. Manja vrtoglavica.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Imate višak slobodnog vremena, pa se potrudite da ga iskoristite na najbolji mogući način! Dopada vam se osoba koja nije istog porekla kao i vi i to vas svakako neće sprečiti da joj se približite i započnete vezu. Pozitivno razmišljanje vas čini jačim!

VAGA

Možete da očekujete da ćete naplatiti neki posao koji ste obavili u skorijoj prošlosti. Ukoliko vam se dopada jedan Lav, možete da računate na zbližavanje i veoma lepe i romantične trenutke tokom današnjeg dana. Pozitivno ste raspoloženi.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti i da ostvarite napredovanje. Vaša profesionalna strana dolazi do izražaja. Emotivni ste i puni planova za zajedničku budućnost. Moguća je veridba ili sklapanje braka. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, očekuju vas veoma lepa iznenađenja tokom današnjeg dana! Prija vam osećaj slobode koji imate i uživate u neobaveznim avanturama. Očekuju vas zanimljivi trenuci sa Ovnom! Izbegavajte masnu i prezačinjenu hranu.

JARAC

Možete da računate na solidnu materijalnu pozadinu. Moguća je i pomoć od poslovnog partnera ili bračnog druga. U vama se bude strast koje su nekada utihnule i sada možete da računate na veoma zanimljive trenutke sa partnerom. Imate višak energije!

VODOLIJA

Vaša očekivanja na polju posla će biti maksimalno ispunjena. Zadovoljni ste generalnom situacijom. Kada je u pitanju ljubav, može se reći da vam nikada bolje nije išlo! Uživate u svojim osećanjima! Povedite računa o bubrezima.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Iako imate mnog poslovnih obaveza, ne bunite se jer znate da vam kasnije dolazi nagrada za sav trud koji ulažete. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju i flert sa osobom koja vas privlači već duže vreme. Konačno ćete rešiti neki problem koji vas je mučio.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA