Kada se Jelena Đoković pojavila u SVETLUCAVOJ HALJINI, svi su bili oduševljeni! (FOTO)

Iako je na humanitarnoj gala večeri održanoj u u srednjevekovnom zamku Sforcesko u Milanu bilo mnogo zvanica iz šou biznisa, sporta, ali i modnog sveta, sve ih je zasenila domaćica proslave – Novakova supruga Jelena

  • 17

Svetski mediji ovih dana bruje o gala večeri održanoj u organizaciji “Fondacije Novak Đoković. Ali, ovoga puta, iako je svetski prvak u tenisu, sam Novak Đoković nije bio toliko meta medija, koliko je to bila njegova supruga,  Jelena Đoković, koja je svojom prefinjenošću i istančanim ukusom za modu oduševila sve prisutne.

 

Prvi dekolte Novakove zabave: Svi su gledali u nju na žurci! (FOTO)

 

Modne stručnjake raspametio je izbor Jelenine prugičaste haljine u nijansama ljubičaste, koju je specijalno za nju i ovu priliku kreirao legendarni Đorđo Armani.

 

- Tridesetogodišnja domaćica zabava, za ovu prigodu odabrala je šik mini-haljinu bez bretela, u tonovima ljubičaste kojoj je poseban pečat dao top u crnoj boji. Prugice su samo naglasile Jelenin perfektno vitak struk, a u srebrnim sandalama njene preplanule duge noge došle su još više do izražaja – piše novinar Daily Mail-a.

 

Foto: Guliver/Jacopo Raule/Getty Images for the Novak Djokovic Foundation

Foto: Guliver/Jacopo Raule/Getty Images for the Novak Djokovic Foundation

 

Takođe, ni izbor frizure, šminke i nakita nisu ostali nezapaženi.

 

- Ona je svoju kosu boje meda pustila da pada u talasima, a svetliji pramenovi su samo pojačali efekat. Jelena se opredelila za prirodan, osunčan ten. Tek je trunkom bronzera i hajlajtera naglasila crte svog lica. Puštajući svoju blistavu haljinu da govori za sebe, od nakita je odabrala samo jedan diskretan lančić s dijamantskim priveskom i ništa više.

 

Foto: Profimedia/SGP

Foto: Profimedia/SGP

 

Oko 400 zvanica okupilo se u srednjevekovnom zamku Sforcesko, a među gostima bili su već pomenuti modni kreator Ðorđo Armani, proslavljeni fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrej Ševčenko, urednica Voga Ana Vintur, teniserka Serena Vilijams, srpski košarkaši Miroslav Raduljica i Milan Mačvan i brojna druga imena iz sveta sporta, mode, šoubiznisa.

 

Foto: Guliver/Getty Images/Jacopo Raule

Foto: Guliver/Getty Images/Jacopo Raule

 

Domaćini gala večere Novak i njegova supruga Jelena, nasmejani i dobro raspoloženi, potrudili su se da gosti ponesu nezaboravne uspomene sa večeri tokom koje su se, poneseni ambijentom i dobrom energijom, latili mikrofona i zapevali, na radost okupljenih.

 

Foto: Novak Djokovic Fondacija Jacopo Raule/Getty Images

Foto: Novak Djokovic Fondacija Jacopo Raule/Getty Images

 

Sva skupljena sredstva biće usmerena ka programima ranog obrazovanja za decu Srbije, a cilj je da svako dete ima jednake šanse da se razvija i uči, naročito u najranijem periodu života koje je od izuzetne važnosti, kao i da se mališanima omoguće programi koji će podstaći njihova znanja, kreativnost i omogućiti im socijalizaciju, igru i druženje sa vršnjacima.

 

Foto: Guliver/Getty Images/Jacopo Raule

Foto: Guliver/Getty Images/Jacopo Raule

 

U nastavku pogledajte koje su sve modne kombinacije, koje je Jelena Đoković birala za različite prilike, oduševljavale svet:

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vtf

    21. septembar 2016 | 19:37

    Malo, bre jedi Jeleno devojce, mnogo si mrsava.

  • Lola

    21. septembar 2016 | 17:50

    Prava lija ili lisica,kako god. A,nas Nole pravi dzentlmen.

  • Kiki

    22. septembar 2016 | 08:03

    Lazna skromnost sa finim decijim osmehom....meni su oboje dosadni i isfolirani....respekt za sportske uspehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA