≫ 

Muškarci se lože na glupače, ali to im je velika greška!

Lepe devojke su raj za oči, ali vam one ne garantuju sreću u životu. Zato, momci, kad birate ženu za ozbiljnu vezu, imajt ovo na umu

  • 6

Mladi muškarci, a i oni malo stariji, priželjkuju da uz sebe imaju ženu koja će biti "bomba", odnosno da će svi za njom da se okreću. I to je u redu. Takođe, većina njih će se radije opredeliti za neku damu koja je po svojim intelektualnim osobinama na nižem nivou od njih. Naprosto, jer je tako lakše. Ali, to je velika greška.

Inteligentna žena može da produži život svom muškarcu

Kako savetuju stručnjaci, kada krenete da birate partnerku za zajednički život, prednost uvek dajte inteligentnim devojkama, jer one kasnije odrastaju u odgovorne i samostalne žene. Brak s takvom ženom muškarcu omogućava srećan i harmoničan porodični život, dok će vam manje inteligenta lepotica isti rastužiti i skratiti.

Visoka inteligencija je poželjna ljudska osobina, to nam je svima poznato, ali, ono što je manje poznato je da pametne žene bolje utiču na svoje muškarce od onih manje inteligentnih.

Prema najnovijem istraživanju, muškarci koji žive s inteligentnijim ženama žive duže, srećniji su, imaju kvalitetniji život i ređe obolevaju od demencije ili Alchajmerove bolesti.

Foto: Profimedia, Pixabay Foto: Profimedia, Pixabay

Takve žene na muškarce imaju vrlo jak uticaj, fizički i psihički, delujući stimulativno na njihov mozak.

- Sve što bi muškarci trebalo da urade, ako žele da žive duže je to da ožene inteligentniju ženu. Nema bolje stimulacije za mozak od toga - poručuje Lorens Vejli, profesor mentalnog zdravlja u penziji  iz Škotske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pseudonim

    28. septembar 2016 | 14:18

    Meni nije jasno stereotipno prikazivanje glupača. Ne izgleda svaka glupača napucano, niti je svaka poštena skromnog izgleda.

  • Samo jako

    28. septembar 2016 | 16:37

    NE POSTOJE GLUPACE!SAMO ONE KOJE GLUME A IMA CILJ!

  • Ja Avgust

    28. septembar 2016 | 11:21

    Jeste qli poslije razvoda ta opljacka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA