HOROSKOP ZA 4. OKTOBAR: Ribe, pravac na masažu! Vage, danas očekujte veliki uspeh!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Značajno poboljšanje na polju finansija vam dolazi. Možete da računate na veoma pozitivan ishod. U vama se bude nove strasti i osećanja prema voljenoj osobi. Dolaze vam veoma lepi i romantični zajednički trenuci. Puni ste energije.

BIK

Možete da očekujete veoma pozitivan razvoj događaja u poslovnom okruženju, sve vam ide na ruku. Ukoliko ste slobodni, današnji dan vam donosi početak nove veze koja će trajati na duže staze u budućnosti. Odlično se osećate i dobro ste raspoloženi!

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete sa lakoćom završiti sve obaveze koje su čekale na vas i da ćete rasterećeni otići kući. Upoznaćete jednu veoma senzibilnu osobu u svom radnom okruženju. Očekuju vas lepi trenuci sa njom. Povežajte unos vitamina i minerala.

RAK

Kolo sreće se okreće ovaj put u vašu korist! Možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije! Nova ljubav u vama budi nadu i nove želje za budućnost! Dolazi vam veoma važan susret koji ćete dugo pamtiti. Preporučuje vam se fizička aktivnost.

LAV

Možete da očekujete povoljnu atmosferu za pokretanje privatnog posla. Na vama je da iskoristote pozitivne aspekte. Vaše emocije više nisu uzburkane, usaglasili ste se sami sa sobom i znate tačno šta želite i osećate! Povećajte unos tečnosti.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

DEVICA

Dolazi vam prilika da ostvarite malo veći uspeh na poslovnom putovanju u susedni grad. Nova poznanstva vas uzbuđuju. Dopada vam se pažnja koju dobijate od strane brojnih udvarača ali još niste spremni za ozbiljnu vezu. Mogući su problemi sa sinusima.

VAGA

Danas ćete imati dosta sreće pri svim finansijskim transakcijama. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu! Nema razloga da krijete svoja osećanja. Ako budete otvoreno i samopouzdano nastupili možete da računate na uspeh. Prijala bi vam dijeta.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da nećete imati previše poslovnih obaveza i da ćete moći da se posvetite i nekim drugim stvarima. Zaljubljeni ste i lepršavi! Očekuje vas veoma zanimljiv susret sa osobom koju volite. Uživaćete u svakom trenutku! Nikada se niste bolje osećali!

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRELAC

Ukoliko se bavite bilo kojom vrstom umetnosti, a pogotovo poslovima vezanim za muziku, imaćete veoma uspešan dan! Tajna komunikacija sa osobom iz susednog grada polako prerasta u nešto više, uzbđeni ste. Prijale bi vam vežbe opuštanja.

JARAC

Možete da se oslonite na saradnika rođenog u znaku Škorpije koji poštuje vaše interese. Ukoliko vam se dopada jedna opuštena i prijateljski nastrojena osoba, nema potrebe da oklevate. Pokažite joj svoja osećanja bez dvoumljenja. Prijala bi vam šetnja na svežem vazduhu.

VODOLIJA

Uspećete da poboljšate odnose sa nadređenima, koji vam ovaj put nude velike nagrade i unapređenje! Očekuje vas zanimljivo poznanstvo na nekom javnom mestu na kom se okuplja veliki broj ljudi. Moguće je da se radi o osobi u vodenom znaku. Manja ukočenost.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Očekuje vas značajna saradnja sa osobom iz inostranstva koja vam može mnogo ponmoći pri ostvarenju vaših ambicija. Zanimljivo poznanstvo vas vodi u nešto više od flerta, ali ni sami niste sigurni da li će to ostati samo veza na jednu noć. Prijala bi vam masaža.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA