HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR: Ribe, uzbudljiv je dan za ljubav! Lavovi, izvadite kasicu prasicu

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 1

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Poboljšaćete svoju materijalnu situaciju ako se budete okrenuli ulaganju u nove poslovne projekte. Moguća je tenzia na emotivnom planu. Neslaganje sa voljenom osobom vas tera da razmišljate o raskidu. Mogući su problemi vezani za urinarni trakt.

BIK

Pred vama su velike i važne odluke vezane za posao, a vi se nalazite u velikoj dilemi. Pokušajte da razbistrite misli. Smatrate da vam voljena osoba ne pruža dovoljne podrške po pitanju nekih važnih stvari. Povedite računa o osetljivom grlu.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Bavljenje dodatnim poslom vam za sada ne stvara preveliko opterećenje, a dupli izvor prihoda je svakako dobrodošao. Ako ste slobodni, veoma lako možete ući u novu emotivnu vezu i to sa nekom veoma ozbiljnom osobom. Osetljivost disajnih puteva.

RAK

Posvećeni ste tome da svoj posao organizujete na najbolji mogući način kako bi vam oduzimao što manje vremena. Ako ste u braku, poboljšaćete odnose sa partnerom. Oni koji su slobodni, uživaju u neobaveznom flertu. Moguća je glavobolja.

LAV

Povoljan je period za štednju. Možete da očekujete da će vam se to i te kako isplatiti. Dolazi do razočarenja na emotivnom planu. Vaš partner nije ono što ste se nadali da će biti i vreme je da prihvatite realnost. Čuvajte se mogućih povreda.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Moguće je da ćete dobiti ponudu od potencijalnog novog partnera. Preporuka je da razmislite. Potrebno je da sa partnerom provedete više vremena i da mu posvetite više pažnje. Jedino na taj način vaša veza može napredovati. Pojačana nervoza.

VAGA

Moguće su pozitivne promene na poslovnom planu. Imate puno energije i spremni ste da je uložite u nova postignuća. Mogući su manji problemi u komunikaciji sa bračnim partnerom. Ipak, veće konflikte lako možete sprečiti. Povedite računa u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete poboljšanje na finansijskom planu. Današnji dan vam je veoma povoljan za ovo polje. Biće vam potreban duži vremenski period da rešite sve nagomilane probleme koje imate na ovom polju. Dobro se osećate, nemate zdravstvenih problema.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC

Moguće je da će doći do manjeg zastoja na poslovnom planu i preporuka je da se privremeno pomirite sa tim. Vodite se svojim strastima i impulsima. Uživate u zanimljivim trenucima sa osobom koja vas jako privlači. Prijaće vam fizička aktivnost.

JARAC

Možete da očekujete veoma dobru situaciju na polju posla. Otvaraju vam se nove prilike i mogućnosti. Teško vam je da napravite bilo koji kompromis sa voljenom osobom. Razmislite kuda vas to vodi i zapitajte se da li to želite. Imate višak energije!

VODOLIJA

Ukoliko imate neke dugove iz prošlosti sada je pravi trenutak da ih se rešite. Nemojte da žalite novac. Vreme je da prihvatite odgovornost za greške koje ste pravili prema voljenoj osobi i da pokažete da ste voljni da ih ispravite. Poradite na koncentraciji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Možete da očekujete pomoć pri nalaženju novog posla. Srećne okolnosti će vam se ponovo ukazati. Ukoliko ste slobodni današnji dan je veoma povoljan za novo poznanstvo! Može vam se desiti dosta zanimljivih stvrai. Zdravlje vam je generalno dobro.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA