HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR: Vage, danas igrate sami protiv sebe! Vodolije, vi ste između stare i nove ljubavi!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu u komunikaciji sa svojim saradnicima na koje se možete osloniti. Dopada vam se osoba rođena u znaku Vodolije, sa kojom biste mogli da imate zajedničku budućnost. Problemi sa migrenom.

BIK

Nadređeni vam nisu preterano naklonjeni jer smatraju da svoje poslovne obaveze ne poštujete na način na koji bi trebalo. Dopada vam se osoba koju ste upoznali na nekom javnom mestu. Ne možete da prestanete da mislite na nju. Mogući su problemi sa kičmom.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

BLIZANCI

Očekuje vas prilika da na neki veoma neobičan i kreativan način dođete do poslovnih rešenja i pomaka. Možete da očekujete priliku da uđete u neku vrstu slobodne veze sa osobom koja deli otvorene stavove koje vi imate. Mogući problemi sa hormonima.

RAK

Moguće je da nemate mnogo sreće kada su u pitanju finansije i da na tom polju lako ulazite u nepromišljene rizike. Vaša ljubomora i nesigurnost prilično škode stanju koje imate sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa urinarnim putevima.

LAV

Očekuje vas manja neprijatnost na poslu. Nemojte da se zalećete sa planovima i očekivanjima. Želite da se potrudite da sa voljenom osobom ostvarite neku vrstu prijateljskog odnosa i otvorene komunikacije o tabu temama. Pripazite na hormone.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

DEVICA

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza. Nervira vas to što se od početka dana niste organizovali kako treba. Možete da očekujete nova dešavanja sa osobom koja deluje veoma pristupačno i prijateljski nastrojeno ka vama. Pad imuniteta.

VAGA

Ne preporučuju se rizici ili bilo kakve igre na sreću. Ovo je jedan od onih dana kada igrate sami protiv sebe. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na polju ljubavi. Dan je nešto povoljniji za pripadnike muškog pola. Mogući su problemi sa vidom.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da razmislite o pokretanju privatnog posla sa nekim od svojih prijatelja i poznanika. Dopada vam se jedna veoma neobična osoba ali niste sigurni da li je i ona zainteresovana za vas. Mogući su problemi sa probavom.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRELAC

Očekuje vas prilika da odete na poslovne pregovore na kojima ćete pokazati svoju inventivnost i kreativnost. Veoma lako šarmirate i ostavljate utisak osobe koja zna šta želi. Povoljan dan za flert i nova poznanstva. Moguć je prolazan kašalj.

JARAC

Očekujete priliv novca i bićete zadovoljni do kraja dana. Materijalna situacija se popravlja i to vas raduje. Rešili ste da malo otpustite kočnice koje generalno imate i da pokušate da se malo više opustite pored novog partnera. Pojačan apetit.

VODOLIJA

Preporuka je da uzmete slobodan dan i da napravite kraći predah od posla. Ne očekuju vas preterano važna nova dešavanja danas. Moguće je da se nalazite u velikoj emotivnoj dilemi. Volite starog partnera ali iskrice se pojavljuju sa nekim novim. Vrtoglavica i pad energije.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Dokazaćete da ste sposobni da sprovedete u delo svoje velike dileme i razuverićete sve one koji su sumnjali u vas. Dopada vam se osoba koja nije istog porekla kao i vi, moguće je da čak i ne govorite istim jezikom. Nema naglašenih problema na ovom polju.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA