Ojačajte imunitet za 15 sekundi BEZ IKAKVIH LEKOVA

Ovaj trik pomaže i kad već imate virus ili prehladu. Potpuno je jednostavan i besplatan, a preporučuje ga poznati ruski stručnjak za kineziterapiju

  • 4

Stigli su hladni dani, stižu nam i bolesti. Svako ima neki svoj način da se izbori sa virusima, bilo da koristi neki prirodni napitak ili suplement iz apoteke. Ali postoji jedan trik da poboljšate odbrambenu snagu svog organizma, a da ništa ne pijete - dovoljno je samo da kupite par debelih vunenih čarapa.

Da li ste i vi užasno PREHLAĐENI? Napravite ovaj prirodni lek od 3 sastojka i biće vam bolje ZA JEDAN DAN! (RECEPT)

Evo kako je moguće da neko UMRE od GRIPA!

Poznati ruski stručnjak za kineziterapiju profesor Sergej Bubnovskij tvrdi da postoji vrlo jednostavna metoda za jačanje imuniteta.

Ovo je njegova preporuka koju prenose 24 sata: Svakoga dana u lavor sipajte vrlo hladnu vodu, čak ledenu, i u nju uronite stopala na 10-15 sekundi. Potom stopala obrišite peškirom i na njih navucite debele vunene čarape. Ponovite to svake večeri pre odlaska na spavanje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pritom, profesor Bubnovskij dodaje da, ako ste već dobili neki virus, prehladu ili vas muči kašalj, tada ovu metodu treba praktikujete češće - na svaka četiri sata. On naglašava kako nema bojazni da će vam se zdravstveno stanje pogoršati zbog ledene vode, naprotiv - biće vam sve bolje i bolje.

Pogledajte šta još možete da uradite za svoje zdravlje, a da ne popijete ni jedan jedini lek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA