≫ 

PENA, KAPLJICE VODE, RELAKSACIJA: Tijanino uživanje u najnovijem modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Voditeljka i internacionalni model, Tijana Stoisavljević, zvezda je novog Telegrafovog modnog editorijala

  • 3

Ove nedelje, modna gošća Telegrafa je voditeljka i internacionalni model Tijana Stoisavljević. Njena senzualna lepota u luksuzu velnes centra će vam zauvek ostati u pamćenju.

HOTELSKE PRIČE (2. DEO): Zanosna Žaklina u svetu svile i somota (FOTO) (VIDEO)

Tijana Stoisavljević se odavno uselila u vaše domove, a verovatno i u srca. Gledate je svakog utorka kako vodi Ami G Show, zajedno sa Ognjenom Amidžićem.

Manekenstvom se bavi od šeste godine, kada je postala član najpoznatije škole za talente UMS. Bavila se novinarstvom od malih nogu, vodila dečje emisije. Tijana govori pet stranih jezika i voli psihologiju. Bila je na naslovnoj strani "Times of India", u italijanskom "i indijskom časopisu "Vogue", kao i u mnogim drugim poznatim časopisima ("Elle", "Marrie Claire", "The Men"...). Prošle godine je bila pozvana na kasting i razgovor za kuću "Victoria's secret". Oprobala se i kao profesor manekenstva u UMS školi. Tijana je u dugogodišnjoj vezi s fudbalerom Mihailom Milutinovićem.

Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

Kupaći kostim koje Tijana nosi kreirala je međunarodno priznata modna dizajnerka Milica Tričković.

Milica je učestvovala na brojnim revijama u zemlji i inostranstvu, a zahvaljujući Serbia Fashion Week-u imala je priliku da svoju kolekciju predstavi publici na Malti i u Kini.

– Kao srpski dizajner jako sam ponosna na naš Serbia Fashion Week i prava je sreća za nas dizajnere da smo dobili tu mogućnost da putem ove organizacije predstavimo svoje kolekcije van granica naše zemlje – kazala je Milica za Telegraf.

Unikatni, ručno rađen nakit za ovaj foto-shooting dolazi iz juvelirnice HelenaDia, a za frizuru i šminku, kao i uvek, pobrinuo se tim eskperata Purity akademije za estetiku i kozmetologiju.

Tijanino uživanje je snimano u prelepom ambijentu luksuznog velnes i fitnes kluba Saruna.

Na sledećoj strani uživajte u prelepim fotografijama Aleksandre Bogićević:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA