≫ 

Specijalna ponuda ODEON WORLD TRAVELA: Jedna osoba plaća, druga boravi besplatno u wellness i spa kompleksu TERME LAŠKO!

Sa svojim pažljivo kreiranim programima, Terme Laško idealan su izbor za odmor, beg od stresa i svakodnevnog tempa urbanog gradskog života

  • 0

Turistička agencija Odeon World Travel i Terme Laško pozivaju vas da doživite duhovni i telesni preobražaj u ovom izvanrednom wellness i spa kompleksu udaljenom nešto manje od 500 km od Beograda, uz sjajnu ponudu, jedna osoba plaća, druga boravi besplatno.

Ako ste u potrazi za lekovitim tretmanima toplom vodom u zagrljaju prirode, onda su Terme Laško pravo mesto za vas. Pravi raj za regeneraciju tela i duše sa specijalnom termalnom vodom koja je srž svih programa Termi Laško, dugi niz godina.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovde će vam se dani ispuniti zdravljem, opuštanjem i sa ukusom najpoznatijeg slovenačkog piva, Laškog.

Termalni centar Laško, jedan od najstarijih termalnih centara u Sloveniji, danas predstavlja savremeni centar zdravstvenog turizma u čijem sastavu se nalazi wellness centar sa najmodernijim spa centrima, saunama i termalnim bazenima.

Poznavali su ga još rimski legionari, u srednjem veku su ga obilazili misionari, a krajem XIX veka u ovom mestu se nalazilo i letovalište austro-ugarskog cara Franca Jozefa I. Prirodno bogatsko Termi Laško je termalna voda koja izvire sa temperaturom 32°C -35°C. U njima možete da uživate u različitim tretmanima, a na raspolaganju su i fitness, dijagnostički i fizioterapeutski centar.

Termalni sadržaji, wellness ugođaji, miris prirode uz umerenu planinsku svežinu, nude potpuni duhovni i telesni odmor.

Foto: Promo Foto: Promo

Osim opuštanja, u Lašku se nude tretmani specijalizovani za povrede motoričkog sistema, reumatizam, mišićne i nervne bolesti kao i za rehabilitaciju posle infarkta. Terapije koje se ovde primenjuju su - balneo terapija, fizioterapija, elektroterapija, terapija magnetnog polja sa laserom, termo terapija, hiperbarična terapija i sve vrste masaža.

U "Thermani Park Laško" nalazi se je jedan od najvećih Ajurveda (Ayurveda) masažnih centara u Sloveniji. Za vaš osećaj potpune harmonije tela i uma, pobrinuće se vrhunski specijalisti ajurvede, terapeuti, joga treneri i kuvari koji ovde dolaze iz Indije i sa Tajlanda, koji važe za kolevke ove medicine.

Foto: Promo Foto: Promo

Obzirom da se poznata pivovara Laško nalazi prekoputa Termi Laško, gostima je na raspolaganju i pivski wellness tretman. Za wellness tretmane pivom, među kojima se nudi masaža celog tela, ali i pojedinačno lica, abdomena, leđa…, koriste se materije vrhunskog kvaliteta dobijene od proizvodnje piva. Kako je pčelarstvo u ovom delu Slovenije veoma razvijeno, u ponudi se osim pivskih tretmana, nalaze i tretmani medom, od renomiranih lokalnih pčelara.

Sauna centar pruža se na 675 m 2 , krasi ga moderan stil i gostima je na raspolaganju sedam različitih sauna - velika finska sauna u obliku kuće Kozjanskog, infracrvena sauna u obliku vagona, parna sauna u obliku kotla za varenje piva, Laconium sa aromom lipe, finska sauna koja predstavlja element vatre, finska sauna koja predstavlja element zemlje i spoljna sauna Kristal.

U sklopu Termi Laško nalazi se i termalni centar, te mlađi gosti i gosti željni zabave neće biti razočarani. Termalni centar se sastoji iz dva dela - otvorenog i zatvorenog. Na otvorenom delu postoji plivački bazen, dečiji bazen sa raznim toboganima, kristalni masažni bazen i rekreacijsko-masažni bazen koji je povezan sa unutrašnjim sadržajima. Ispod staklene kupole na raspolaganju su vam bazeni sa talasima, brzacima, toboganima, rekreaciono- masažni bazeni sa talasima i podzemnim izvorima, dečiji bazen, kao i tri whirlpool (vir) bazena. Pored zabave koju vam nudi veliki broj restorana i kafea, možete se rekreirati na dobro označenim biciklističkim i pešačkim stazama, uz tenis, stoni tenis, lov i ribolov.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA