≫ 

Mislila sam da mi je krenuo kamen u bubregu i otišla u urgentni! Ali, onda je moj ultrazvuk zapanjio i same lekare! (FOTO)

Kad je završila u bolnici, majka troje dece plašila se šta će reći dijagnostika. A onda se dogodilo nešto što nije mogla ni da nasluti

  • 3

Stefani Džegers iz američke države Džordžije završila je prošle nedelje u bolnici, ali definitivno nije bila spremna na ono što ju je tamo čekalo. Misleći da su se jaki bolovi u donjem delu trbuha i leđa pojavili zbog kamena u bubregu, ostala je u šoku kad je ultrazvuk pokazao da se ne radi ni o kakvom kamenu već o - detetu. Njenom četvrtom detetu.

Svi su je pitali kad će se poroditi, a njen stomak krio je STRAŠNU ISTINU!

Evo zašto muškarcima raste stomak kad im je žena trudna

Ovo je samo još jedna žena koja osam ili devet meseci nije osetila nijedan simptom trudnoće i na svet donela zdravo i pravo dete. Iako se uvek se svi začude nad ovakvom jednom pričom, najviše su u čudu žene koje su svoju trudnoću i te kako osetile, ili na lep ili na manje lep način. A Stefani ništa, mislila žena da ima kamen u bubregu.

Stefani je u tom trenutku bila u trudovima, a uopšte nije znala da je trudna. Poslednjih osam meseci nisu se pojavljivali nikakvi simptomi trudnoće, čak je svaki mesec redovno dobijala menstruaciju. Kada je pre dve godine rodila ćerkicu, lekari su joj rekli da više neće moći da ima dece, kao i da je ušla u predmenopauzu.

Dečačić kog je rodila tog dana tokom cele trudnoće bio je karlično postavljen zbog čega nije mogao ni previše da se pomera, pa njegova majka nije mogla da oseti pokrete u stomaku.

A oni jednostavno nisu znali. - Tog jutra smo nebrojeno puta čuli pitanje: kako je moguće da niste znali da je trudna punih osam meseci? Verujte nam da smo se to isto Stef i ja pitali svaki put kad bismo čuli za sličnu situaciju - napisao je na svom Facebook profilu ponosni otac koji je bebu i majku odveo kući, gde ih je čekalo njihovo troje starije dece.

Pogledajte kako se najmanja beba na svetu izborila za život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA