AKO VAS ZABOLE LEĐA, SAMO uzmite ovo iz sopstvene kuhinje i ODMAH ĆE VAM BITI LAKŠE!

Kolena vam škripe, zglobovi krckaju, boli vas vrat, sevaju leđa... a vi u kuhinji imate namirnicu koja sve to može ko rukom da odnese, samo treba da je stavite u čaj

  • 8

Loše držanje je glavni uzrok bolova u leđima, nogama i zglobovima, a vrlo efikasan lek koji će vas potpuno osloboditi ovih tegoba jeste goveđi želatin, jedan od sastojaka i dodataka jelima koji se najviše pominje u receptima za pripremu kolača naših baka, a koji vam sigurno stoji na polici u kuhinji ili špajzu.

Oslobodite se bola u leđima i zglobovima brzo i lako! A evo i kako! (RECEPT)

Podmladite kosti za 20 godina pomoću ovog RECEPTA od samo 3 sastojka

Iako se nekada nije znalo koja su lekovita svojstva goveđeg želatina, danas je dobro poznato da on blagotvorno utiče na naše zglobove, hrskavicu, ligamente, vezivno tkivo, čini ih jačim i otpornijim na povrede.

Osim što prevenira osteoporozu i osteoartritis, želatin jača i srčani mišić, reguliše metabolizam, poboljšava pamćenje, čini kožu zdravijom i elastičnijom, jača strukturu kose.

Ukoliko imate problema sa kostima i zglobovima, evo recepta za napitak koji će vam odagnati bol.

Priprema je vrlo jednostavna: pomešajte kesicu želatina (5 g) sa četvrtinom šoljice hladne vode. Preporučuje se da je pripremite uveče, pre odlaska u krevet.

Ostavite želatin da odstoji do ujutro dok se ne pretvori u mlečnu supstancu - potom ga dodajte u čaj, mleko ili sok i popijte ujutro na prazan želudac.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Na tretmnu bi trebalo da budete mesec dana, a zatim treba da napravite pauzu od šest meseci. Nakon toga možete da ponovite postupak, iako verovatno za tim neće biti potrebe. Da bol iz vrata, leđa, nogu i zglobova jenjava, primetićete već nakon sedam dana, piše GrassFedGirl.

(Telegraf.rs)

Save

Save

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    5. novembar 2016 | 14:40

    Bolovi u ledjima dolaze 90% od stresa a ne od pogreshnog drzanja

  • Alien . my name is Marco montenegro .

    5. novembar 2016 | 20:47

    Stres I zračenje su uzrok bolova , takođe I loše navike kao što su kava I cigarete zbog toga što u cigaretama ima I cijanida I aluminiuma I ostalih hemikalija a hoće bol da se pojavi I od vode u koju nam sipaju fluorid I hlor .

  • saj

    6. novembar 2016 | 07:06

    laz,provereno ne pomaze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA