Jesenje boje i ležerne forme nove St George kolekcije!

Na reviji su prikazani najnoviji modeli ženske, muške i dečije kolekcije

  • 0

Sinoć je u prepunoj sali pozorišta Atelje 212 održana modna revija modne kuće St George, na kojoj je predstavljena nova kolekcija za jesen – zimu 2016/17.

SEDAM VELIČANSTVENIH: Veselo veče na Nedelji mode (FOTO)

Kreatorka ženske kolekcije Milica Mavrak je ispratila aktuelne modne trendove, ne odstupajući ni jednog trenutka od ležernosti, udobnosti i funkcionalnosti. U kolekciji u kojoj su zastupljene ležerne haljine, ženstveni mantili, suknje i pantalone, ključni komad je pončo, aktuelan i ove zime. Pojavljuje se u više različitih oblika, od pletenog, preko kombinacije pletenine i metraže, do unikatnih komada pravljenih od kašmira.

Foto: Promo Foto: Promo

Mušku kolekciju legendarnog Vlade Stojanovića odlikuju jednostavne linije, dosta rolki i kapuljača, jednobojni džemperi u glat, rebrastim ili sitno zrnastom – pirinač prepletaju. Dominira svedeni žakard, mahom dvobojan, uz povratak žakard pahuljica, odnosno zvezda. Akcenat kolekcije je na kombinaciji džempera i šala u istoj boji i prepletaju.

Foto: Promo Foto: Promo

Dečija kolekcija Ivane Ličine namenjena devojčicama, poigrava se jakim pink i ljubičastim koloritom, čineći kontrast zimskom sivilu, a ona za dečake izrađena je u nešto mirnijim bojama, teget, plavoj i sivoj sa akcentima u tirkiznoj i zelenoj boji.

Foto: Promo Foto: Promo

Specijalni gosti revije bili su glumci Gorica Popović i Ivan Mihajilović. Gorica Popović, na sceni svog matičnog pozorišta, otpevala je predratni song o modi, a Ivan Mihailović, na veliko zadovoljstvo publike odigrao je strastveni tango i time nas podsetio na svoje sjajne igračke sposobnosti.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA