≫ 

Trudnicu usred noći probudila keruša LOLA! Da je ostala da spava, ni ona ni beba ne bi ostale žive! (FOTO)

Ovaj pas je i zvanično postao heroj, a sad ima i druga za ceo život

  • 5

Trudnica i njeno nerođeno dete su spaseni samo zahvaljujući kućnom ljubimcu, psu Loli. Ovo nije prvi put da neki pas pokaže vernost i predanost, ali Lola je bukvalno svojim gazdama sačuvala život.

 

Pas je ZNAO da devojčica ima leukemiju! Nije hteo da se odvoji od nje, sve dok je nisu odveli u bolnicu (FOTO)

 

Ova trudnica nosi blizance, ali obratite pažnju šta se dešava kada podigne majicu (VIDEO)

 

Džejd Ambrouz (23) je bila u 33. nedelji trudnoće kada je usred noći svojim lavežom probudio njen staford, piše Daily Mail.

 

- Nije mi baš bilo jasno šta se dešava, a prvo što sam pomislila je da reaguje na nešto napolju. Ali, kada me je već probudila, ustala sam i uputila se ka toaletu - kaže Džejd.

 

Tada je shvatila da krvari i da joj je pukao vodenjak. To su sigurni simptomi pobačaja.

 

- Brzo sam probudila muža i prevezao me je do bolnice, gde su doktori odmah počeli da se bore za život našeg sina - dodaje Džejd.

 

 

Situacija je bila vrlo ozbiljna, ali lekari su uspeli da stabilizuju stanje Ambrouzove, tako da je Oliver uspešno zadržan u materici još osam nedelja.

 

- Posle tih osam nedelja i carskog reza, kao i uzimanja u ruke zdravog sina, imala sam mogućnost da zaista shvatim šta se desilo i šta je Lola uradila za Olivera - opisala je svoja osećanja Džejd.

 

 

Doktori su potvrdili da je Lola zaslužna što je ova porodica na okupu. Naime, Ambrouzova nije osećala nikakve bolove i bile su velike šanse da prespava sve što joj se u tom momentu dešavalo. Bukvalno rečeno, da je voljeni staford nije upozorio na opasnost, pitanje je šta bi bilo i sa njenim i sa životom njene bebe.

 

- Otkako je Oliver počeo da se pomera, Lola mi je neprestano njušila i lizala stomak. Znala sam da će njih dvoje biti najbolji drugari, ali nisam ni pretpostavljala da će se toliko povezati i pre Oliverovog rođenja - kroz smeh priča Džejd.

 

 

- Ne znam da li se radi o životinjskom instinktu ili o povezanosti, ali nije mi ni bitno. Biću uvek zahvalna Loli što se pobrinula za našu porodicu - dodaje.

 

Pogledajte kako da napravite sami igračku za svoje dete.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA