NEMA SEKSA PRE TREĆEG IZLASKA: I još 3 najgluplja ljubavna saveta koja ste ikada čuli

Ljudi su skloni da dele savete i kad ih niko ništa ne pita. Verovatno tako nastaju i ove gluposti

  • 0

Svako je pametan za tuđu vezu, a retko ko je svestan koliko može svoju da upropasti ako sluša pogrešne savete. Čuvajte se dobronamernika, čija glupost može da vam dođe glave u ljubavi.

PLAKAĆETE OD SMEHA: 19 najluđih razloga za raskid (GIF)

ZALJUBLJEN MUŠKARAC: Tri znaka da je lud za vama

Ovo su samo neki od najglupljih ljubavnih saveta koje možete da čujete. Potpuno su besmisleni, onaj ko ih je izmislio očigledno nije znao što radi, piše Net.

Svaka osoba je na neki način drugačija i svako drugačije funkcioniše, pa se samim tim ljubavni odnosi ne mogu generalizovati.

Zbog toga, naučite ova četiri glupa saveta, nemojte nikad da ih poslušate i nemojte da dopustite da vas uvere u suprotno. Razmišljajte svojom glavom!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ne javljajte se bar tri dana posle sastanka

Ako vam se dečko svideo i ako vam je na sastanku sa njim bilo lepo, zašto biste morali da izigravate nedostupne ledene kraljice i zašto biste čekali tri dana pre nego što mu pošaljete poruku?!

Sviđa vam se? Recite mu to iskreno. Ne morate da mu pišete i da ga zovete baš posle 5 minuta, ali lepom porukom nešto kasnije daćete mu do znanja da vam je dejt bio super i samim tim ćete da ga ohrabrite.

Foto-ilustracija: Foter/ClickFlashPhotos Foto-ilustracija: Foter/ClickFlashPhotos

Ne smete da spavate s dečkom pre trećeg sastanka

Ovo je jedan od jako glupih saveta. Ako vi imate želju da spavate s frajerom na prvom sastanku, slobodno to uradite. Ako želite da čekate do trećeg ili petnaestog dejta, slobodno i to učinite. Izbor je samo i isključivo vaš.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Morate malo da glumite

Ne, ne morate uopšte da se folirate. U redu, ne morate odmah da ugušite dečka svojom životnom pričom i upoznavanjem sve do broja lične karte. Odnosno, malo tajnovitosti ne škodi. Ipak, gluma ne dolazi u obzir, pogotovo ako je to dečko koji vam se stvarno sviđa i sa kojim biste želeli da ostvarite stabilnu vezu. A kakva je to veza koja se ne zasniva na iskrenosti od samog početka? Osuđena na propast, verovatno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Morate da nađete "gospodina savršenog"

Prvo i osnovno - savršenstvo ne postoji i to bi trebalo svi već da znaju. Suština je u tome da zavolite nečije mane i vrline, a ne da tražite nekog ko nema ni jednu manu. Jer u tom slučaju biste mogle da tragate do beskonačnosti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pogledajte prilog i shvatićete da samo od vas zavisi kakav će vam biti partner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA