≫ 

HOROSKOP ZA 26. DECEMBAR: Ovnovi, zaljubili ste se, priznajte! Škorpije, bacili ste se ozbiljno na posao i to će se isplatiti!

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Smanjite očekivanja kada je današnji dan u pitanju. Nećete baš lako ostvariti sve ono čemu ste se nadali. Imate tremu pre susreta sa osobom koja vam se dopada. Osećate se kao nikada do sada, uzbuđeno i usplahireno! Prijale bi vam vežbe istezanja.

BIK

Tek ste na početku stvaranja svoje karijere pa ne treba da vas brine to što na neke stvari morate da čekate. Zračite posebnom energijom i lako osvajate. Možete da očekujete zanimljiv dan, brojna poznanstva i prilike za flert. Problemi sa cirkulacijom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BLIZANCI

Spremni ste da se rešite nekih dugovanja. Izdvojili ste pozamašnu sumu novca samo za to. Jedna osoba koja ima nerešen bračni status vam se udvara, a vi niste sigurni kako da reagujete na to. Istina je da vas privlači. Podložni ste upalnim stanjima.

RAK

Poslovni partner nije ispunio vaša očekivanja i razmišljate o prekidu saradnje. Pred vama su neke teške odluke. Niste zainteresovani za početak nove ozbiljne veze, jer niste spremni na tako nešto. Želite malo da uživate u svojoj slobodi. Moguća pojava peska u bubrezima.

LAV

Niste sasvim zadovoljni saradnicima kojima ste okruženi na poslu. Smatrate da biste sa drugačijim ljudima bolje funkcionisali. Ukoliko budete nastavili da pravite ljubomorne scene voljenoj osobi, oteraćete je od sebe. Problemi zbog stresa.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Možete da očekujete pozitivna rešenja ako ste uključeni u neki sudski proces. Povoljan je dan i za papirologiju. Ako budete poslušali svoje srce, nećete pogrešiti! Možete da se nadate jako lepim trenucima sa osobom koju volite. Problemi sa nesanicom.

VAGA

Razmišljate o mogućnosti da pokrenete zajedniči posao sa nekim od članova vaše porodice. Mogli biste da imate uspeha u tome. Preuveličavate neki problem koji se pojavio na ovom polju. Pokušajte da budete smireniji u komunikaciji sa voljenom osobom. Rešićete neki problem.

ŠKORPIJA

Veoma ste vredni i svi oko vas to primećuju. Možete da očekujete pozitivne komentare i pohvale na račun vašeg rada. Potrebno je da pokušate da zamenite mesta sa voljenom osobom, na taj način biste se bolje razumeli. Problemi sa grlom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

STRELAC

Očekuje vas novi priliv novca. Jasno je da ćete biti raspoloženi zbog toga, ali nemojte da trošite previše. Nije vam uvek lako da ispunite očekivanja koja nameće vaš partner. Deluje vam da ponekad ume da bude veoma teška osoba. Povoljan je trenutak za dijetu.

JARAC

Moguće je da imate utisak da vam neka osoba radi iza leđa. Najverovatnije imate pravo po tom pitanju. Jasno i otvoreno recite svoje mišljenje i nećete se pokajati. Nakon manje svađe, sledi pomirenje sa voljenom osobom. Veoma ste umorni.

VODOLIJA

Okrenite se pozitivnijem razmišljanju! Nije sve tako crno, uspećete da rešite neke probleme koje imate. Vreme je da nastavite dalje i da prošlost ostavite iza sebe. Očekuju vas nova, lepa i pozitivna dešavanja na polju ljubavi. Izbegavajte alkohol.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Neki planovi koje ste imali se menjaju bez vašeg uticaja. Spremni ste da prihvatite takvu situaciju. Moguće je da ste vi i vaš partner veoma različiti po nekim pitanjima, ali se bez obzira na sve to mnogo volite. Moguća glavobolja.

Astrolog: Ruža Ružanović

Ovaj test će vam reći sve o vašoj ličnosti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA