≫ 

HOROSKOP ZA 23. DECEMBAR: Rakovi, pršte emocije iz vas! Vodolije, muvanje je zabavno, zar ne?

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Pred vas su postavljeni važni zadaci i velika očekivanja. Nije vam uvek lako da funkcionišete pod pritiskom. Moguće je da vam nije uvek jednostavno da udovoljite vašem partneru koji je ponekad preterano zahtevan. Migrena je vaš hroničan problem.

BIK

Oslonite se na svoje kvalitete. Vi imate veoma jako naglašen intelekt, ali i dobre organizatorske sposobnosti. Možete da se nadate veoma zanimljivom susretu sa jednom strastvenom osobom koja vas uzbuđuje. Moguć je manji pad imuniteta.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Taćno znate šta želite i nećete stati dok ne budete ostvarili svoje ambicije. Pred vama je povoljan dan. Dolazi vam neko novo poznanstvo sa osobom koja deluje veoma nežno. Imate želju da je čuvate ao malo vode na dlanu i da je ne ispuštate. Smeta vam duvanski dim.

RAK

Očekuju vas pozitivni preokreti. Možete da se nadate da ćete uspeti da ostvarite veliki pomak na ovom polju. Posvetite se voljenoj osobi i nećete se pokajati. Između vas dvoje ima ljubavi, ali je potrebno da poradite na nekim sitnicama. Krvni pritisak vam varira.

LAV

Veoma ste vredni. U datoj situaciji vam nije teško ni da radite dva posla kako bi poboljšali svoju materijalnu situaciju. Prepoznali ste pravu osobu za sebe i sada imate zadatak da joj pokažete da ste i vi pravi za nju. Moguća upala mišića.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Dolaze neke promene koje vam se ne dopadaju preterano. Ipak, živ se čovek na sve navikne, pa i vi ćete. Došlo je vreme da prekinete kontakt sa osobom iz prošlosti. Nova ljubav vam kuca na vrata i neće predugo čekati. Mogući su problemi sa bešikom.

VAGA

Spremni ste da svoju poslovnu taktiku promenite iz korena i da pokažete da umete da iznenadite konkurenciju. Moguće je da niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi i da to ozbiljno narušava odnos koji ste do sada imali. Povećajte unos magnezijuma.

ŠKORPIJA

Pokušavate da pronađete rešenje za neki poslovni problem, ali konstantno zapinjete na istoj prepreci. Ako se budete potrudili da voljenoj osobi priredite neko lepo iznenađenje, možete da očekujete da će vam ona biti jako zahvalna. Zdravlje je sve bolje.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Pred vama je skoro pa sasvim slobodan dan. Ne bi trebalo da imate puno važnih obaveza sada. Niste zadovoljni nerešenom situacijom na emotivnom planu. Potrebni su vam odgovori na neka pitanja i nemate previše strpljenja. Muči vas nesanica.

JARAC

Nećete imati razlog za brigu kada je u pitanju posao. Sve teče sasvim glatko i bez ikakvih problema. Dajete sebi neko vreme za razmišljanje. Pre važne emotivne odluke želite da se posvetite sebi i da shvatite šta zaista želite. Proverite svoju dioptriju!

VODOLIJA

Povedite računa o tome kome ćete pružiti svoje poverenje. Potrebno je da budete malo obazriviji. Možete da upoznate zanimljivu osobu sa kojom delite slična interesovanja. Komunikacija vodi do flerta i zbližavanja... Bolovi u predelu ramena.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Povoljan je dan ako ste planirali neke promene u organizaciji svog posla. Možete da očekujete dobru radnu atmosferu. Jasno i otvoreno pokazujete svoje emocije, što čini srećnim i vas i vašeg partnera. Priuštite sebi neki manji užitak i opustite se.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite ovaj test i shvatićete šta vam se sve vrzma po glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA