≫ 

HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR: Blizanci, uživajte u slobodi! Vage, sve vam ide na ruku!

Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Ako ste planirali pokretanje privatnog posla danas je povoljan dan za pravljenje plana i strategije. Stabilna emotivna situacija i dobra komunikacija sa voljenom osobom su sve ono čemu ste sanjali ranije! Sada to konačno imate! Povedite računa o cirkulaciji.

BIK

Moguće je da je na ovom planu vama na neki način stabilnost zagarantovana. Nemate razloga za brigu. Došlo je vreme da sa voljenom osobom napravite plan o zajedničkoj budućnosti i sledećim koracima. Ne bi trebalo da bude problema.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

BLIZANCI

Moguće je da ćete ranije otići sa posla i da ćete imati slobodnog vremena na pretek. Svakako ste srećni zbog toga. Lako ćete uspeti da rešite manje nesporazume koji su se pojavili sa voljenom osobom. Vreme je za redovan pregled.

RAK

Veoma vam je važno da sve bude pod konac kada je u pitanju vaš posao. Ipak, potrudite se da ne budete preterano napeti. Danas može doći do zbližavanja sa osobom sa kojom već neko vreme imate komunikaciju. Preporuka je da povećate unos vitamina.

LAV

Želite da zadržite svoje radno mesto i planirate da se potrudite da dokažete nadređenima da vredite. Imate poverenja u svog partnera i vaša veza lepo napreduje. Nemate nikakve razloge za brigu na ovom planu. Prijalo bi vam više sna.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

DEVICA

Dolazi vam prilika da razmislite o dodatnom poslu. Moguće je da neko od rodbine ima nešto da vam ponudi. Dobro se osećate pored voljene osobe i zadovoljni ste svojom emotivnom situacijom. Sve teče glatko. Izbegavajte masnu hranu.

VAGA

Očekuje vas veoma pozitivan dan u poslovnom okruženju! Možete da se nadate povoljnim promenama. Voljena osoba vam je pokazala koliko joj je stalo do vas. Možete da uživate u lepim zajedničkim trenucima. Redovnije jedite i povedite računa o kvalitetu namirnica.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete danas biti pod jako velikim pritiskom kada je u pitanju vaš posao. Važno vam je da sve obavite perfektno. Moguće je da ćete od voljene osobe zatražiti malo više pažnje i nežnosti, kako bi imali snage da pregurate dan. Pijte više vode.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

STRELAC

Možete da očekujete potvrdu u vezi sa nekim poslovnim dogovorom koji ste u prethodnom periodu sklopili. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja... Bilo bi dobro da joj predložite susret danas. Čuvajte se infekcija i prehlada.

JARAC

Važno vam je da napravite što bolju organizaciju na ovom planu kako biste imali još bolji uvid u situaciju. Ljubavna situacija je stabilna. Moguće je da planirate brak. Vi se ne plašite obaveza i želite da neke stvari postanu zvanične. Posetite stomatologa.

VODOLIJA

Poslovna atmosfera je veoma pozitivna. Možete da se nadate lepim vestima na ovom planu. Poklanjate maksimum svoje ljubavi i pažnje voljenoj osobi i nadate se da će ona to umeti da ceni. Potrebna vam je njena podrška. Potrebno vam je više aktivnosti.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RIBE

Moguće je da ćete danas dodatno podstaći svoju ambicioznu stranu i da ćete biti maksimalno posvećeni poslu. Potrebno je da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje, jer ona to ponekad ume da zaboravi. Hronične tegobe se smanjuju.

Astrolog: Ruža Ružanović

Ovaj test će vam pokazati da li ste sebični.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA