≫ 

Obećao mi je da će ostaviti svoju ljubavnicu, a onda sam mu ja postala ljubavnica!

Nekoliko žena saznalo je da svom partneru nisu jedine, ali neke da su i same bile neverne. Ovo su njihove ispovesti

  • 8

Svi poznajemo nekoga koga je partner prevario, ili nekog ko je prevario partnera, ili smo i sami bili u toj situaciji. Analize istraživanja s Univerziteta u Čikagu pokazuju da oko 15 odsto svih udatih žena vara, a da je preko 20 odsto muškaraca spremno na prevaru, a to je samo brojka onih koji su to spremni da priznaju.

VIŠE ME NIJEDNA NEĆE PREVARITI: Našao je formulu za otkrivanje preljubnika

Imala sam seks s muževljevim kumom, a sad od obojice krijem veliku tajnu

Mali broj istraživanja se bavi temom zašto ljudi varaju i zašto bi se neka žena ili muškarac spetljali sa nekim ko već ima bračnog druga ili je u vezi, piše Huffington Post, a prenosi 24 sata.

Pet žena je otvoreno ispričalo svoje priče kako su postale ljubavnice, neke svesno, a neke uopšte nisu imale pojma da njihov partner ima i drugu ženu...

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Obećavao mi je da će ostaviti ljubavnicu

- Znala sam da je oženjen. Znao je i on da sam ja udata. Bili smo prijatelji još davno pre toga, ali smo izgubili kontakt kad smo osnovali porodice.

Nakon deset godina pronašla sam ga na Fejsbuku. Bio je nesrećan, kao i ja, ali nije hteo da ostavi svoju ženu. Imao je ljubavnicu i ja sam ga terala da je ostavi. Bilo mi je žao njegove žene.

Ćaskali smo, pa počeli da pijemo kafe. Vremenom, ne znam kako, pristala sam da budem njegova ljubavnica.

Pojela me griža savesti. Prekinula sam vezu i priznala sve mužu, ali i njegovoj supruzi - priča Hrista.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Verovala sam mu

- Bio je u vezi, ali nije bio oženjen. Bio je sa drugom ženom dok je bio sa mnom, a ja nisam znala za to.

Kad sam saznala, govorio je da je to gotovo i da će je ostaviti. Verovala sam mu. Ali to se nikad nije dogodilo - priča Danijela.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Prešli smo granicu, nismo mogli nazad

- Bio je šef odeljenja u kojem sam radila, ali nisam odgovarala direktno njemu. Ipak, imali smo nekih zajedničkih poslova.

Počelo je sve prijateljski, mada bi se moglo reći da smo malo i flertovali. Na jednoj proslavi, pre nego što smo se upoznali, ja sam se malo napila i otišla da tražim toalet. Sudarila sam se s njim i pitala: "Ko si ti?" A on mi je odgovorio: "Ko želiš da budem?" Tek sam kasnije saznala da je jedan od šefova.

Znala sam da je u vezi, ali nisam znala da ima i dete. On mi je to otvoreno rekao, uvek je bio otvoren u vezi sa svim. U početku smo bili prijatelji, a onda smo prešli granicu od koje nismo mogli nazad. Zaljubili smo se. Sad kad se setim toga, ne žalim, imamo divnih uspomena - priča Rina.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Bila sam usamljena, ali nisam tražila aferu

- Pitate se kako se to dogodilo? Bila sam usamljena i udata za zavisnika. Potražila sam nekog na jednoj internet stranici za traženje partnera. Samo sam htela da imam nekoga s kim mogu pričati. ​​

Nisam tražila aferu i nikad nisam krila da sam udata. Nisam ni pomišljala na prevaru. Upoznala sam jednog stranca. Vremenom smo se zbližili. Htela sam da znam sve više o njemu.

Imali smo nekoliko razgovora koji su prelazili granicu, ali bili su to samo razgovori, pa šta?Da je moj muž znao što se događa, bila bi to izdaja za njega. A imali smo osećanja koja nisam mogla da ignorišem. Zato sam i odbila da se fizički sretnemo. Još uvek pričamo. Nikad nismo rekli zbogom jedno drugom... - priča Melani.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Imao je drugu devojku punih godinu dana

- On je bio moj bivši dečko. Upravo smo završili renoviranje stana kada je odlučio da raskine sa mnom i da se iseli. Rekao je da me voli, ali na prijateljski način i da mora rešiti neke stvari.

Dva meseca kasnije imala sam vodoinstalaterskih problema i poplavu u stanu, pa sam otišla da spavam kod zajedničkog prijatelja dok se to ne sredi. Sav uzbuđen nazvao me je bivši i pitao šta radim tamo. Objasnila sam mu sve i rekla da nisam htela da ga gnjavim i zovem, jer bi me verovatno onda zvao kod sebe.

On je rekao da kod njega ne bi bilo mesta jer mu je prijateljica tu. Insistirala sam da mi kaže o kome se radi, pa mi je priznao da mu je to devojka koja živi kod njega poslednjih godinu dana. Onda je počeo da se izvlači da to nije ništa ozbiljno. Danima nakon toga mi je i dalje slao poruke da mu se vratim. Govorio bi one tipične fraze poput '"nije ono što misliš" - ispričala je Mišel.

Pogledajte kako da nađete idealnog partnera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kako da ne

    4. decembar 2016 | 02:13

    Ispraznio sam se...dobra prica...

  • Lujka

    2. decembar 2016 | 11:06

    Bila sam sa ozenjenim muskarcem. I svaki trenutak mi je bio poseban. Ne kajem se ng

  • BASA

    4. decembar 2016 | 14:00

    Razumemo sve komentare , svi ste u pravu ! Ali , mi nismo napustili svoju decu , i dalje smo zajedno u istom stanu i kao i ranije sve porodicno ! Uz dogovor , deca treba da se iskoluju i da se vaspitavaju uz oba roditelja ! Nse veze i povremeni izleti , ne remete sklad u porodici ! Jos se i salimo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA