≫ 

Horoskop otkriva lažove! Ako želite iskrenu vezu, bežite od ovih znakova

U ljubavi vam laži definitivno nisu potrebne. Zato, spasite se na vreme da ne biste patili

  • 0

Laganje je zabranjeno, bar su nas tako učili. Ako se i dalje vodite time, onda sigurno ne želite da završita sa partnerom koji vam servira laži. Postoji jednostavno rešenje za ovo - klonite se horosokopskih znakova koji su skloni odstupanju od istine, bez obzira na njihovu nameru.

Zašto su baš LAVOVI kraljevi horoskopa?

Vage su jedini PREDMET u horoskopu. Da li to znači da su bezosećajne?

Laži nisu uvek loša stvar. Ponekad su one jedini način da ne dođe do svađe.

Ali, među ljudima i dalje vlada stav da je bolje reći istinu, piše Index.

Bez obzira na to jeste li pobornici povremenog laganja ili se zalažete samo i isključivo za istinu, nije loše da znate koji horoskopski znaci imaju najviše talenta za neistinu.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Blizanci

Njihova neiskrenost često nije namerna, ali svejedno dolazi do nje, jer se Blizanci poprilično često predomišljaju. Nekako im je teško da se drže onoga što su rekli, pa često ispadaju lažovi, čak i kad im to nikako nije bila namera.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis

Rak

Pripadnici ovog znaka su jako kreativni, što im omogućava brzo smišljanje laži na licu mesta. Rakovi lažu kad pokušavaju da se izvuku iz nevolje, pa će na prvi znak neke neprijatne situacije s lakoćom osmisliti ceo scenario koji ih oslobađa od krivice.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Lav

Lavovi su dramatični, a njihova potreba za tim da budu u centru pažnje često ih inspiriše da preuveličavaju stvari. Kad to rade, samo žele da budu zanimljiviji, najčešće jer im je istina dosadna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Vaga

Kad lažu, lažu zato da bi sačuvali harmoniju ka kojoj toliko teže. Naravno, ponekad se iza njihovih laži kriju i zle namere, ali najčešće se samo trude da svima bude lepo, čak i po cenu istine.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Jarac

Jarčevi su praktična bića, a njihove laži im pomažu da se sa lakoćom izvuku iz situacije u kojoj ne žele da budu. Jarac će radije da kaže kako nije stigao na kafu, nego što će iskreno reći nekome da mu se jednostavno ne sviđa. Oni to gledaju kao brigu za druge.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ribe

Prijateljski nastrojene i pune saosećanja, Ribe će ponekad svejedno igrati na kartu mučenika, čak i ako treba da lažu da bi bilo uverljivo. Ribe su inače jako iskren horoskopski znak, zbog čega je još teže prepoznati da li lažu ili ne.

Uradite test i upoznajte sebe i svoju podsvest.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA