≫ 

Devojke otkrivaju tajne koje su im pomogle da smršaju preko 20 kilograma

Iskoristite ove trikove koji će vam pomoći da izgubite kilograme i više nikada ih ne vratite

  • 0

Gubljenje kilograma uz pomoć dijete ponekada može da bude nemoguća misija, ali, da li znate šta je još teže - održavanje nove kilaže. Zato je 5 devojaka odlučilo da podeli tajne koje su im pomogle smršaju, i ostanu vitke.

Vežbajte kao Viktorijini anđeli i dovešćete liniju do savršenstva! I to samo za 10 minuta dnevno (VIDEO)

Jedem 5 do 6 obroka dnevno

A photo posted by @brianakfitness on

Najveći faktor koji mi je pomogao da izgubim 20 kilograma je to što jedem na svaka 3 sata, tačnije, svakoga dana imam pet do šest obroka. Na taj način kontrolišem nivo šećera u organizmu i potrebu za prejedanjem. Ako ne jedem ceo dan, dobijam potrebu da pojedem sve što se nađe ispred mene, a to je uglavnom nezdrava hrana jer telo želi ugljene hidrate, so i masti. Većina mojih obroka sastoji se od čistih proteina kao što su ćuretina i piletina, povrća i zdravih masti. Poslednji obrok koji imam uglavnom je neka grickalica poput badema ili jabuke. Ovaj pristup hrani učinio je da nikada nemam osećaj da sebi nešto uskraćujem.

Sebi ne postavljam nemoguće ciljeve

A photo posted by Deanna Marie on

Kada sam počela da gudim kilograme bila sam teška 90 kilograma i uspela sam da izgubim 20 kilograma jer sam sebi postavljala ciljeve koje mogu da ispunim. Ranije sam imala ideju da moram da jedem samo zdravu hranu kako bih uopšte primetila neki napredak, ali sada sebi dopuštam i malo prostora za varanje jer sam shvatila da je balans ključna stvar.

Trudim se da barem 5 dana jedem isključivo zdrave namirnice i vežbam što češće.

Dižem tegove

A photo posted by exFatGirl on

Uspela sam da izgubim neverovatnih 80 kilograma zahvajujući treninzima na kojima sa radila na svojoj snazi. Izgradnja mišića pomogla mi je da održavam svoju novu kilažu jer, što mi je mišićna masa veća, to moje telo sagoreva više kalorija. Trenutno vežbam četiri dana nedeljno, a vikend koristim za odmor.

Delim svoj napredak sa drugim ljudima

A photo posted by Lobke / Uk on

Izgubila sam 35 kilograma koji mi se nikada nisu vratili. Nikada to ne bih uspela da nisam pažljivo pratila reakcije prijatelja i fanova na Instagramu sa kojima sam delila fotografije svog uspeha. To mi pomaže da ostanem hladne glave i realno pratim svoj napredak.

Ne pratim nikakav plan ishrane

A photo posted by Fara With An H on

Svoje putovanje ka savršenom telu započela sam nakon nervnog sloma koji sam dobila kada sam videla fotografiju na kojoj sam sa dečkom. Moj izgled na toj fotografiji slao je jasnu poruku da sam izgubila svaku kontrolu kada je hrana u pitanju. U tom trenutku bila sam teška skoro 100 kilograma. Ipak, uspela sam da izgubim 30 kilograma koji se nikada nisu vratili jer sam odbijala da pratim bilo kakav striktan program ishrane. Za mene je to isto što i dijeta i automatski počinjem da maštam o hrani koju ne smem da jedem. Zato ne pripremam svoje obroke unapred - već slušam svoje telo. Kada sam žedna, zgrabim čašu vode, a kada mi se nešto gricka, uzmem šaku badema ili pojedem jabuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA