≫ 

Devojke napokon otkrivaju kako im nije hladno u miniću i najlonkama na -10

Kada muškarci na žestokom minusu vide ženu u miniću i najlonkama, kroz glavu im prolaze dve misli: nema loše noge i kako joj, čoveče, nije hladno?

  • 10

Ah te najlonke! Ljubav prema njima ne napušta ni žene ni muškarce od tzv. najlon revolucije 1940. godine kada su se ove čarape pojavile, osmišljene da zaštite nogu od hladnoće, povreda i znojenja. U njima se osećamo seksi, imamo lepše i zategnutije noge i više samopouzdanja.

A, vrlo dobro znamo i da pogled na ženske noge u tankim čarapama sa podvezicom ili halterima na muškarce deluje kao afrodizijak i raspaljuje im maštu. Ipak, nema muškarca koji se nije zapitao: kako ženama koje nose najlonke i minić na minus 10 stepeni nije hladno?

Stalno vam spadaju najlonke? E sad više neće - imamo trik i za njih

Primenite ovaj trik i NAJLONKE vam nikad neće pući!

I to pitanje jeste na mestu, one stvarno jesu tanke, ali tek deo odgovora može se naći u sferi racionalnog. U pitanju je stvar subjektivnog doživljaja žene koja čarape nosi i hladnoće u oku posmatrača, koji neće postaviti isto pitanje dok ga greje pogled na noge žene koja mu se dopada.

Jesu, najlonke su tanke, ali osećanje kada se upakujemo u njih, dvostruka glatkoća- svila do tela i pod prstima - već je dovoljna da se uputimo i u sibirsku zimu, iskrena je Zorana.

Foto-ilustracija: Foter/Some_legs Foto-ilustracija: Foter/Some_legs

Ali vredi naći i neko logičko objašnjenje.

Prvo, posle pomenute najlon revolucije, kada su se najlonke prvi put pojavile u američkim radnjama, ove čarape su doživele evoluciju i sada se u njihovo tkanje, osim sintetičkog najlona, ubacuju različiti materijali poput akrila, poliestera, polipropilena, spandeksa... A ti veštački materijali su poznati po tome da dobro greju.

Drugo, najlonke prianjaju potpuno uz kožu, a njena prisnost s glatkim nitima najlonki ne ostavlja mesta vazduhu koji bi mogao da se ohladi. Ukratko - ta prisnost nas greje, objašnjava Marija.

Treće, klima se znatno promenila, minus nije isti kao minus pre pedeset godina, minus 10 padne jednom ili tri puta u toku zime, a toliko puta možemo sebi da dozvolimo i malo smrzavanja zarad osećaja koji dobijamo kada rukom ovlaš pređemo preko svojih glatkih kolena i podsetimo se zašto smo ih obukle. One tada postaju mera ličnog seksepila. I zadovoljstva.

Foto-ilustracija: Foter/Banannas Foto-ilustracija: Foter/Banannas

Četvrto... nema. Zato ćemo se do kraja pozabaviti čistom metafizikom gde prostora za smrzavanje u najlonkama - nema.

Lepota traži žrtvu. Čarape su naše oruđe u igri zavođenja i požude. Savršene, bilo tanje, u boji kože, punije ili mrežaste.

Lepa ženska noga u providnoj svilenoj čarapi razbuktava mušku maštu za samo nekoliko sekundi. Njihova moć bila je poznata i najvećim zavodnicama - tanke svilene čarape boje kože učinile su posebnim i ovekovečile za sva vremena mnoge heroine Holivuda, a Merilin Monro je uvek sa sobom nosila jedne rezervne - tvrdila je da joj više pomažu u zavođenju od crvenog karmina i platinaste boje kose.

Dovoljno je da, kada muškarcima okrenem leđa, oni vide liniju na tankim čarapama koja vodi od potpetica preko lista, pa da odmah polude za mnom, priča nam Lidija.

U njima noge deluju zategnuto, mišići su izraženiji, a koža besprekorno nežna.

Najlonke su trenutni okidač za žensko samopouzdanje, naročito važno u uspehu na ljubavnom planu, ali i u karijeri.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jedan tim američkih seksologa istraživao je seksualne fetiše i provokativne providne čarape uvrstio u vrh liste, odmah posle vrtoglavo visokih potpetica.

I još jedna zanimljvost: na jednom forumu naleteli smo na ispovest muškarca koji kaže: -Jednom prilikom sam po najvećem snegu i mrazu otišao kod tadašnje devojke... Bio sam mokar do gole kože i smrznut. Nije me teško nagovorila da skinem stvari sa sebe i uzmem nešto njeno, samo što nisam računao da će to biti najlonke! Čak su mi odgovarale po veličini - i stvarno su me ugrejale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    16. decembar 2016 | 15:56

    Ja ih obozavam ali obozavam! Nosim ih(modele za muskarce) Full idu na cipelu, deluju kao otc ili sheer socks. Nisam gay, bisex...Zivele najlonke!

  • CM

    16. decembar 2016 | 14:08

    Ovo su sve gluposti. Kad odu bubrezi ko ce to da ti nafoknadi ? Ko je vredan takve zrtve ? Najlonke i salonke zimi na otvorenom ? Kako da ne.

  • Mila majko ja bi' od rebara

    16. decembar 2016 | 16:48

    Kakve uznemirujuce fotografije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA