≫ 

Rešite se bubuljica preparatom koji već imate u kupatilu, baš kao slavni supermodel (FOTO)

Možda su supermodeli dobili premiju na genetskoj lutriji, ali kad vidite kako ova lepa žena rešava neke kozmetičke probleme, iznenadićete se

  • 1

Điđi Hadid jeste supermodel. ali to što čvrsto stoji na zemlji daje joj poseban šarm i čini jednom pristupačnom običnom devojkom na socijalnim mrežama čak i kada je u društvu velikih dizajnera kao što su Tomi Hilfiger i Olivije Rustin iz "Balmaina".

Ako ovo uradite čim se probudite, podočnjaci će nestati u trenu!

Napravite sami serum za PEGLANJE BORA, od limuna i šargarepe (RECEPT)

Na fotografijama je često možemo videti u udobnim helankama isto kao i u komadima iz najnovijih kolekcija velikih modnih magova, a na selfijima je veoma često bez trunke šminke.

A photo posted by Gigi Hadid on

A kako joj polazi za rukom da i u opuštenim izdanjima izgleda tako dobro?

Osim što je definitivno dobila premiju na genetskoj lutriji, Điđi deli trikove uz pomoć kojih održava svoju lepotu, a njena jednostavna rutina je sasvim iznenađujuća jer zahteva samo nude karmin i toniranu kremu.

A photo posted by Gigi Hadid on

I ne samo to  A ako ste mislili da su je njen ten rezultat redovnih tretmana skupim preparatima koji se inače koriste u svetu poznatih, šokiraćete se činjenicom da Điđi zapravo ne podnosi tretmane lica.

- Ne želim da mi neko dodiruje lice, od toga postajem klaustofobična. Umesto na fensi tretmane lica i skupe kreme Điđi se oslanja na apoteke, a nećete verovati šta koristi da se reši bubuljica.

- Stavljam pastu za zube na bubljice da ih isuši i to stvarno funkcioniše, veoma brzo.

Pogledajte kako možete sami da napravite čak i piling.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    21. januar 2017 | 18:23

    ja to odavno radim.i tako je dobro za bubuljice pasta xa zube ...isusi je i dan dva nestane a nekad sam kupovala neke preparate iz Avon i nista posebno mi nije pomoglo mnogo bolje pasta za zube....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA