≫ 

HOROSKOP ZA 16. JANUAR: Škorpije, partner nešto vrda, pritegnite ga! Jarčevi, savet je da ostanete u krevetu!

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 1

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Na poslovnom planu imate stabilnu situaciju. Pred vama je veoma miran i opušten period. Moguće je da ćete rešiti manje nesuglasice koje su se pojavile u prethodnim danima. Emotivna situacija je sve bolja. Problemi sa zubima su mogući.

BIK

Očekujete da vidite rezultate poslovnog projekta u koji ste uložili maksimum svog truda i energije. Možete da očekujete povoljnu situaciju na ovom planu. Komunikacija sa voljenom osobom se značajno popravlja. Vrtoglavica je moguća, pa povedite računa.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

BLIZANCI

Možete očekivati finansijski dobitak. Konačno dolazite do poboljšanja koje ste tako dugo priželjkivali. Budite malo fleksibilniji u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako nastavite sa tvrdim stavom, bliže vam se veliki problemi. Tegobe vezane za sinuse.

RAK

Povoljan vam je dan ako ste planirali da napravite poslovnu promenu. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Imate poverenje u voljenu osobu i ne dotiču vas glasine koje kruže o njoj. Ipak, istina je negde između. Povedite računa o višku kilograma.

LAV

Veoma ste sposobni i dolazi vreme da to pokažete svima oko sebe. Tek ste na početku velikog poslovnog uspona! Sledi vam malo mirniji period kada je u pitanju ovo polje. Ne očekuju vas drastične ili turbulentne promene. Koža vam je osetljiva.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

DEVICA

Otvoreno pokazujete svoje mišljenje po pitanju poslovne situacije, što vam neki saradnici mogu zameriti. Ušli ste u fazu monotonije sa voljenom osobom i deluje vam da više ne možete da izdržite. Potrebna vam je promena! Prijala bi vam masaža.

VAGA

Možete da se oslonite na faktor sreće danas! Pred vama je veoma povoljan dan kada su u pitanju finansije, mogući su dobici od rizika. Dolazi vam prilika da ostvarite novo poznanstvo. Ako se potrudite da se pokažete u najboljem svetlu, osvojićete tu osobu. Osetljiva probava.

ŠKORPIJA

Povoljan je dan za početak novog posla. Možete da se nadate veoma pozitivnom ishodu svog truda. Moguće je da niste sasvim sigurni u osećanja vašeg partnera. Kada se tako osećate, podložni ste nervozi i napetim stanjima. Bez većih problema.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRELAC

Imaćete troškove koji skoro pa prevazilaze vaše mogućnosti. Potrudite se da uskoro nađete nova finansijska rešenja. Moguće je da vam prija mala distanca sa trenutnim partnerom. Imate osećaj da nije baš sve kako treba. Povedite računa o ishrani.

JARAC

Koncentracija vam danas nije jača strana. Najbolje bi bilo da se danas ne bavite važnim poslovnim pitanjima. Veoma lako možete doći do nesporazuma u komunikaciji sa voljenom osobom. Očekuju vas manji problemi. Nizak pritisak.

VODOLIJA

Ukoliko budete pokazali da ste nesigurni, moguće je da će vas konkurencija preteći. Važno je da verujete u svoje sposobnosti. Prija vam vaša samoća. Trenutno ne želite da imate vezu sa bilo kom ko bi mogao da vas ograničava na bilo koji način. Mogući su problemi sa aknama.

Ilustracija: Internet Archive Book Images Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Dolazite do nekih važnih infomacija. Nakon ovoga ćete imati sasvim novi pogled na sva dešavanja oko sebe. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na emotivnom polju danas. Pred vama je novo poznanstvo! Čuvajte se povreda.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite test i upoznajte sebe u potpunosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA