≫ 

Ovaj otac redovno izvodi svoju ćerku na "sastanke" kako bi je naučio najvažniju životnu lekciju

Najvažnije lekcije u životu deca dobiju od roditelja, a ovaj tata je odlučio da svojoj princezi pokaže na osnovu čega će u budućnosti prepoznati svog princa

  • 4

Jedan tata iz Kanade oduševio je internet kada je njegova žena na Fejsbuku pokazala, napre satusom, a potom i fotografijama, kako njen suprug njihovu ćerku jednom mesečno izvodi na "sastanak", želeći da joj da lekciju o tome kako bi muškarc trebalo da se prema njoj ponaša kada je izvede na sastanak.

Šta se dešava kad otac komentariše šminku svoje ćerke jutjuberke? Pa urnebes! (VIDEO)

TATE ĐUSKAJU SA SVOJIM BEBAMA: Ovaj snimak otopiće i najtvrđa srca (VIDEO)

Ketlin Fledžer iz Vankuvera, bila je ponosna na svog supruga Nou, koji je odlučio da na primeru pokaže njihovoj devojčici Arijani da ona zaslužuje da bude tretirana kao princeza.

- Moj muž jednom mesečno izvodi našu ćerku na "sastanak". Ona odabere šta će da obuče i on je vodi na kolače i sladoled - objašnjava Ketlin.

Tata cele večeri ugađa svojoj ćerki. Najpre joj pomaže da odabere šta će da obuče, a pripremi joj tašnu, koju joj pridržava, a zatim joj otvara vrata.

Tatina ideja je da joj svojim primerom i manirima pokaže kako bi muškarci u budućnosti trebalo da se ophode prema njoj.

Ketlin kaže da Arijana obožava ove "sastanke" i da je presrećna kada vrati kući.

Više od 79.000 ljudi reagovalo je na ovaj post na Fejsbuku, mnogi sa komentarom da je to preslatko, a mi bismo možda napisali: Draga Arijana, život nije bajka, pa ti želimo da se ne razočaraš kad porasteš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedan bezobrazan

    13. januar 2017 | 09:39

    Bolesni, bolesni Zapad.

  • Sanja

    13. januar 2017 | 09:31

    Pametno

  • Zapanjen

    13. januar 2017 | 15:16

    A onda ce naleteti na namazanka,sa svim tim manirima i kad bude dobio sta zeli,ajde cao..a neki ok mladici ce prolaziti pored nje samo zato sto je njen tata mislio da je ona princeza(koja ce zavrsiti sa konjem)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA